15 / 05 / 2024

uran holding mersin

uran holding mersin

Uran Holding, Mersin’de, Türkiye’deki en büyük hastanelerden birini inşa ediyor.Tamamlandığında Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak hastane toplam 586 yataklı olacak...

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Akfen, Mersin Limanı'ndaki hissesini devrediyor!

Akfen Holding, Mersin Uluslararası Limanı’ndaki yüzde 40 hisseyi Avustralyalı altyapı fon yönetim şirketi IFM Investors’a devrediyor.

Sümer Holding, 9 ildeki 10 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara, Amasya, Burdur, Hakkari, Malatya, Mersin, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ'da bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor.

Hamdi Akın'a Mersin İdman Yurdu'na sahip çık çağrısı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Mersin Limanı açıldı!

Akfen Holding, toplam 6 milyar TL’lik yatırım paketinin ilk açılışını Mersin Limanı’nda yaptı. Hamdi Akın, sırada toplam değeri 5.5 milyar TL'yi bulan altı açılış daha olduğunu söyledi.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

Uran Holding’e Grand Prestige Otel için yıkım uyarısı!

Ruhsata aykırı yapılan Doğuş Holding’e ait gökdeleni yıkmaya başlayan Sarıyer Belediyesi, kaba inşaat halinde bekleyen otel için de Uran Holding’i uyardı.Belediye Uran Holding’e “Projeyi bitirmezseniz yıkacağız” dedi.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

uran holding mersin Haberi

uran holding mersin


Kapalı alanı, yatak kapasitesi ve çalışan sağlık personel sayısı açısından Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birini Mersin’de inşa eden Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş, Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak. 2011 Temmuz ayında inşaatına başlanan Eylül 2013’te tamamlanması planlanan 586 yataklı hastane, toplam 107 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Tam teşekküllü bir hastane

40 adet poliklinik ve servisi, acil müdahale, ameliyathaneler, doğumhane, yeni doğan servisi, yoğun bakım ve reanimasyon servislerinin yer aldığı Mersin Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastaların daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için her detay düşünüldü. İçinde en az 30 dükkanlı bir alışveriş merkezinin de bulunduğu hastanedeki diğer üniteler ise şöyle;

Normal yatak odaları, çocuk yatak odaları, mahkum yatak odaları, süit yatak odaları, laboratuar,...