24 / 07 / 2024

Urankent konut projeleriyle değerleniyor

Urankent konut projeleriyle değerleniyor

Kentlerin büyümesi, iş telaşının günlük ilişkilere daha fazla etki etmesi gibi etkenler nedeniyle unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkileri, ‘semt’ kavramını koruyan yeni nesil konut projeleriyle yeniden öne çıkmaya başladı.

KİPTAŞ'tan 25 bin yeni konut geliyor! Resmen açıklandı!

İstanbul'da peş peşe hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'tan şimdi de 25 bin yeni konut müjdesi geldi.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Karaburun ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri yapılacak. Peki TOKİ Karaburun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

2022 konut alma zamanı!

Uzun yıllardır konut projeleriyle dikkat çeken DAP Yapı, yatırımlarında hız kesmiyor. DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, şirketin gelecek hedeflerine ve gayrimenkul sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa'da 644 konut ve 177 dükkan inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesinin ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Konut üreticileri dikkat! Bunu yaparsanız kusur sayılacak!

Yargıtay, konut projeleriyle ilgili de emsal olacak bir karar aldı. Buna göre; vaat edilen alanların yapılmadığı projeler için “Satıcıdan kaynaklanan ve evin değerini düşüren kusur” olarak kabul edildi.

Diyanet, TOKİ'nin konut satışlarında faizli işleme onay verdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, TOKİ'nin sosyal konut projeleriyle ilgili bir soruya, bu projelerde ev satmak için kullandırılan kredilerin 'faiz getirisi elde etmek amacı taşımadığı' yönünde cevap verdi. Diyanet, söz konusu projeden yararlanmanın 'caiz' olduğunu söyledi.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Urankent konut projeleriyle değerleniyor Haberi

Urankent konut projeleriyle değerleniyor

Kültürümüzde önemli yere sahip olan komşuluk ilişkilerinin son yıllarda etkisini yitirdiğini, bunun sonucunda da aynı apartmanda kimsenin birbirini tanımadan yaşadığı bir döneme girildiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, güvenlik endişesinin de bunda etkili olduğunu ifade etti.


Bireyselliğin öne çıktığı son zamanlarda samimiyet arayışında olanların komşulara daha fazla önem verdiğini anımsatan Çelik, “Eskiler, komşuluğun tadını çok iyi bilir. Ancak ne yazık ki gelişen dünyada komşuluk eski değerini yitirdi. Bireysel yaşama alışan toplumda kimse üst komşusunu tanımaz hale geldi. Artık konut projeleri de yaşam standartlarını ciddi oranda yükseltiyor ama komşuluk ilişkilerini neredeyse tamamen koparıyor. Başkent Ankara’da hayata geçirdiğimiz projelerle kendi adımızı verdiğimiz Urankent semtinde yeni nesil konforlu ve kaliteli konutlara imza atarken, komşuluk ruhuna da sahip çıkıyoruz” dedi.


Çelik,...