27 / 04 / 2024

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak 2024 tarihinde ATO Congresium'da gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde AK Parti'nin  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hamza Dağ'ı ilan etti.

Hamza Dağ pek çok kişi tarafından merakla beklenen 31 Mart seçimleri için vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık olarak 10 bin vatandaşla buluşan Hamza Dağ, düzenlenen mitingde İzmir'in kendisi için ne anlam ifade ettiğini anlattı. Daha sonra seçim otobüsüyle il başkanlığa geçerek İzmir teşkilâtıyla bir dizi toplantı yaşan Hamza Dağ, seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

'ŞUBAT AYINDA TANITIMI YAPILACAK'

Sabah'tan Ertan Gürcaner imzalı habere göre İzmir'in çözmesi gereken önemli bazı sorun alanları olduğunu dile getiren Hamza Dağ, "Körfezin durumu, trafik sorunu, kentsel dönüşüm ve toplu konut, toplu ulaşım İzmir'in temel sorun alanları. İzmir'in bu sorunları beş sene daha öteleme şansı yok. Bize beş senede yetmeyecek fakat bir yerden başlamamız gerekiyor. Bunun planlamalarını yapıyoruz.

En azından bu 5 senenin sonunda önemli bir mesafe kat edileceğini, niyetimizi kimseyi kırmadan, üzmeden, birebir diyalogla anlatacağız. Bu şehirde yaşayan insanlara belediye aracılığıyla konut imkânı sağlamak istiyoruz. Belediyenin aracı olacağı yalnızca İzmir'de ikâmet edenlerin faydalanacağı bir proje üzerinde çalışıyoruz, yüzde 70-80'ini tamamladık. Şubat ayının ortalarına doğru projenin tanıtımlarını da yapacağız" diye konuştu.

HEYECAN DALGA DALGA YAYILACAK

Hamza Dağ, Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'in ilçe belediye başkanlarını açıklamak için önümüzdeki günlerde İzmir'e bir ziyarette bulunacağını da söyledi. Hamza Dağ, 2004 yılından bu yana İzmir teşkilâtıyla çalıştığını söyleyerek, "Teşkilât ilk kez bu kadar heyecanlı ve coşkulu bir karşılama yaptı. Bu, heyecanın dalga dalga yayılacağını gösterir. İnşallah merakla beklenen 31 Mart akşamı İzmir'de samimiyet kazanacak" dedi.

Konut sitesi aidatlarına yüzde 130 zam! 

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!


Geri Dön