29 / 04 / 2024

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.



Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu ilçesinin yatırımcıların ilgisini çektiğini dile getirerek, Zeytinburnu'nun pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını dile getirerek, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini söyledi.

Boss4 Gayrimenkul tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Abdülkadir Akkuş, Zeytinburnu'na son dönemde yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, ilçenin geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini belirtti.

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Zeytinburnu'nun pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yaptığını, bu sayede çok hızlı kabuk değiştirdiğini dile getiren Abdülkadir Akkuş, sakinlerin barınma, okul, hastane, alışveriş, konaklama, eğlence ve marina gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri donatıların yer almasının bölgeye ayrıcalık kattığını dile getirdi.

Abdülkadir Akkuş, bölgenin kentin tüm ulaşım akslarının çakıştığı bir lokasyonda olmasının ilçenin değerini artırdığına belirtti ve önemli açıklamalar yaptı.


Geri Dön