09 / 05 / 2024

uransan Gazi Çelik

uransan Gazi Çelik

Uran Holding güvencesiyle Ankara'nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent'te inşa edilen Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı. Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi...

Kosova Gazi Mehmet Paşa Hamamı restorasyon için bütçe bekliyor!

Kosova'da bulunan Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük tarihi eseri olan ve UNESCO'nun tarihi eser konumunda bulunan Gazi Mehmet Paşa Hamamı, onarım için bütçe bekliyor.

Gazi Durul Kuşdemir kimdir?

Mimar Gazi Durul Kuşdemir kimdir? Mimar Gazi Durul Kuşdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gazi Durul Kuşdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Sarıgazi Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sarıgazi Semt Polikliniğini hizmete açtı.

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları bugün itibariyle başladı. Yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanan projede 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap başvuruları bugün başladı. Toplamda 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap son başvuru günü!

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirlendi. 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 180 aya kadar vade avantajı sağlanıyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Emlakçı Gazi Çelik: Normal konut satışı yapılmıyor

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, 2015 yılında ipotekli satışın artması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çelik, piyasanın daraldığına, insanların kredili satışa yöneldiğine dikkat çekti.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

uransan Gazi Çelik Haberi

uransan Gazi Çelik

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor. Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor. 


Başkent'te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı'nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara'nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, "doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın" önemli etken olduğunu belirtiyor. 


Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir...