28 / 04 / 2024

Uransan urankent projesi

Uransan urankent projesi

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Gazi Çelik: Urankent en fazla talep alan bölgeler arasında!

Kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent'in konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında olduğunu belirtti.

Uransan babaları ve çocukları ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyor!

Özel günleri sakinleriyle kutlayan Uransan bu kez hem Ramazan’ı hem de Babalar Günü’nü birlikte karşılıyor. Ramazan’a özel iftar programları düzenleyecek Uransan, ilk hafta sonu Urankent babalarını çocuklarıyla ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyo

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park,2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor!

AK Saray'a en yakın konut projelerinin hayata geçtiği Urankent'te birbirinden başarılı çalışmalara imza atan Uransan, Queen Park projesi ile konutta 2016 trendini Ankaralılar ile buluşturuyor.

Urankent Queen Park projesinde teslimler Haziran 2016'da!

Beştepe'ye yakın konut projelerinin hayata geçtiği Urankent'te başarılı çalışmalara imza atan Uransan, "Queen Park" ile 2016 trendini başkentlilerle buluşturuyor.

Urankent’te 23 Nisan basket turnuvasıyla kutlandı!

Başkent’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin en neşeli geçtiği yerlerden biri Urankent oldu.Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda basket turnuvası düzenlendi.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Urankent Queen Park 213 daireden oluşuyor!

Ankara'da yükselttiği projelerle adından söz ettiren Uransan A.Ş'nin, yeni projesi Queen Park'a yatırımcıdan yoğun ilgi geldi. 213 konutlu projenin temeli kazılmadan yüzde 60'ı satıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın konut projesi: Urankent!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na en yakın konut projelerine ev sahipliği yapmasıyla değerini katladı..

Uransan urankent projesi Haberi

Uransan urankent projesi

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. Ankara projesi için düğmeye bastı. Uransan, başkent Ankara'da 330 yeni konut hayata geçirecek.

Ankara Yenimahalle, Macun Mahallesi'nde yükselecek olan Uransan Urankent projesi 40 milyon TL'ye mal olacak. 

Uransan Urankent projesinin 27 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Uransan Urankent projesi 7 blok ve toplam 300 adet konut olarak planlandı. Projenin hayata geçirileceği alanda 32 daireden oluşan 17 katlı 1 adet blok bulunuyor. 

7 blokta 300 yeni konutun inşa edileceği projede konutlar dışında otopark ve araç yolları, yeşil alanlar, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, kontrol kulübesi gibi birimlerde yer alacak.

Web: http://www.uransan.com/

Ceren...