06 / 05 / 2024

Urbacon Trading inşaat kimin

Urbacon Trading inşaat kimin

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ruslan Alkhayyat tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Güngören’de  250  bin TL sermaye bedeli ile M.R.A T AL-FEH. tarafından kuruldu.

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mouaaz Hasan ve Obadah Abdul Rahman ortaklığında kuruldu.

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Tkm Trading İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkm Trading İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Akmyrat Ashyrov tarafından kuruldu.

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ruslan Alkhayyat tarafından kuruldu.

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Season For Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’re 150 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

Alzahranı Global Trading İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzahranı Global Trading İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün H. E. Dr. Hussaın A. B. Al Zahranı tarafından kuruldu.

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Khaled Alhamwı tarafından kuruldu.

Urbacon Trading inşaat kimin Haberi

Urbacon Trading inşaat kimin

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ruslan Alkhayyat tarafından kuruldu.

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Urbacon Trading And Contracting İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi adres: Molla G.Mah.T.Özal Millet Cad. Fildişi İ.Merk.Sit.No:90/318...