17 / 06 / 2024

Urban Concept

Urban Concept

Hollanda-Türkiye ilişkilerinin 400. yılı kapsamında 11-18 Ekim tarihlerinde İstanbul’da moda, endüstriyel tasarım ve mimari alanında bir takım etkinlikler yapılacak. Dutch Design Desk’in düzenlediği bu etkinlikler kentsel dönüşüm, mimari ve tasarıma odakl

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi: Greenox Urban Residence!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Stefano Boeri ile Greenox Urban Residence projesinin mimari Salih Çıkman’ı buluşturdu.

I-AM, Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence'ın temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı.

Greenox Urban Residence temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temeli atılıyor. Temel atma töreni 28 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

l-AM,Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence projesinin yüzde 30’u satıldı!

Greenox Urban Residence, iş merkezlerine yakınlığı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir ayda yüzde 30’u satılan proje, Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede yer alıyor. Greenox Urban Residence, 120 milyon TL yatırım değeriyle inşa ediliyor.

Greenox Urban Residence'ta yüzde 20 indirim fırsatı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı imzası ile yükselen Greenox Urban Residence'a yoğun talep geldi. İşte Greenox Urban Residence'ın ayrıntıları...

Greenox Urban Residence'ın mimari tasarımını I-AM üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence'ta Anneler Günü kampanyası!

Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta, Anneler Günü’ne özel 8 Mayıs Pazar günü mevcut indirimin üzerine yüzde 5’lik bir indirim daha yapılıyor.

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Concept 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla göz kamaştırıyor!

Faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni toplayan Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla ilgiyi üzerinde topluyor.

Fikirtepe Elite Concept teslim tarihi!

Fikirtepe Elite Concept projesinde 785 adet konut ve 26 ticari birim yer alıyor. Şua İnşaat'ın projesi Elite Concept Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Elite Concept Fikirtepe projesinde ön talep toplanıyor!

Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat, Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek projede ön talep dönemini başlattı.

Urban Concept Haberi

Urban Concept
5 Ekim tarihinde Türkiye’de İstanbul başta olmak üzere 35 şehirde birden kentsel dönüşüm için ilk kazma vurulacak. Bu konunun ülke gündemine oturduğu bir dönemde Amsterdam Belediye Başkanı Eberhard Van Der Laan, Roterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb ve Lahey Belediye Başkanı Jozef van Aartsen ile birlikte çok sayıda Hollandalı şirket yetkilisi, tasarımcı, mimar, sanatçı ve modacı da İstanbul’a gelecek. Hollandalılar “urban concept” konusunda uzman oldukları için bu bağlamda belediye başkanlarından birisiyle Türkiye’deki kentsel dönüşüm ile ilgi görüşleri, projelere bakış açıları, neler yapılabileceği gibi konularda fikir alışverişinde...