19 / 05 / 2024

Urban Destinations Emlak iletişim

Urban Destinations Emlak iletişim

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas tarafından kuruldu.

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas tarafından kuruldu.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Haluk Sur'u ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'te canlı yayınlanan programı Emlak Kulisi'nde Urban Land Institute (ULİ) Türkiye Başkanı Haluk Sur'u ağırladı

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Urban Destinations Emlak iletişim Haberi

Urban Destinations Emlak iletişim

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas tarafından kuruldu.

Urban Destinations Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi konusu:
1) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2) Konusu ile ilgili işleri veya bunlardan bir kısmını doğrudan doğruya kendi nam ve hesabına veya turistik amaçlı yerli veya yabancı şahıs şirket ve müesseseler ile milli çıkarlara uygun işbirliği yaparak ortaklıklar kurmak, ortaklıklara iştirak etmek, aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak kaydıyla menkul kıymetler almak veya elden çıkarmak. 3) Kamu veya özel kuruluş halindeki Turizm ve Seyehat Acentaları...