20 / 05 / 2024

Urban Mühendislik KİMİN

Urban Mühendislik KİMİN

Urban Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Selçuk Gedik imzasıyla kuruldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın azami 5 yıl vadeli, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 5 adet ayrı ayrı 300 milyon TL nominal tutarlarda kira sertifikası ihraçları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı Tertip İhraç Belgeleri yayınlandı. 

Bayraklı'da yıkımın faturası ağır oldu!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası yıkımın oluştuğu Bayraklı'da trafik felç oldu. Gerek şehir merkezindeki bina yığınından kaçmak isteyenler, gerekse bu bölgede tanıdıkları olanlar bir anda trafiği felç ettiler.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 80 milyon TL'lik ana para ve getiri ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 120 gün vadeli, 80 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi gerçekleştirildi. 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL tutarında, 104 gün vadeli kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın azami 2 yıl vadeli, üç adet her biri 200 milyon TL nominal değerli olmak üzere toplamda 600 milyon TL nominal tutardaki kira sertifikalarının tertip ihraç belgesi yayınlandı. 

IMF düşük gelirli 28 ülkeye borç yardımını uzattı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), düşük gelirli 28 ülkeye acil borç servisi yardımını 6 ay daha uzattı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Temmuz 2020 - 30 Eylül 2020 tarihlerini kapsayan yatırımcı raporu yayınlandı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK92025 ISIN kodlu, 103 gün vadeli, 500 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın azami 2 yıl vadeli, üç adet her biri 200 milyon TL nominal değerli olmak üzere toplamda 600 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracına SPK'dan onay verildi.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik 3. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kupon dönemine ilişkin 5.299.499,96-TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik 4. kupon kar payı yüzde 4,5386!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 4. kupon ödeme dönemine ilişkin kar payı oranı yüzde 4,5386 olarak kesinleştirildi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 8,87282!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 8,87282, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,212128 olarak belirlendi.

Urban Mühendislik KİMİN Haberi

Urban Mühendislik KİMİN

Urban Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Selçuk Gedik imzasıyla kuruldu. 


Urban Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi iş konusu; Amaç ve Konusu 1-her türlü inşaat, elektrik, elektronik, mekanik,doğalgaz mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetlerinde bulunmak  2-Beton, çelik, kargir ve prefabrike inşaat projelendirme işleri yapmak 3-İş yerleri, fabrikalar, turistik tesisler, oteller,park ve bahçeler mimari projeler çizimlerini yapmak 4-Barajlar, limanlar, kanallar, sulama tesisleri, temiz Ve pis su şebekeleri, kanalizasyon, tasfiye ve arıtma tesisleri, içme suyu tesislerinin projelerini yapmak, inşaatlarını yapmak ve yaptırmak, ve bu konularla ilgili müşavirlik, danışmanlık ve denetim hizmetlerini vermek. 5-Her türlü bina, toplu konut, site, okul, hastane, hava meydanları, yol yapım işleri, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı...