13 / 05 / 2024

urban station galata şubesi

urban station galata şubesi

Ofis kafe zinciri Urban Station, Maslak'tan sonra şimdi de Galata'da şube açtı...

Ofiste lider marka Workinton 4 yaşında!

Çalışmak için farklı bir mekan ve konfor arayanlar, 4 yıl önce Urban Station ardından da Workinton ile tanıştı. Workinton 4 yılda Türkiye’deki çalışma alışkanlıklarında köklü değişimlere sebep oldu.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve açıldığı günden bu yana başkentlilerin gözdesi olmayı başaran, Bilkent Center, yenilenen yüzü Bilkent Station'ı Ankaralılarla tanıştırdı.

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı Alman Hükümeti'ne takılmış!

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı için verilecek kredi, Almanya Hükümeti'nin onayına takılıp durmuş. 119 milyon marklık kredi için yazılı anlaşma yapılsa da Alman Hükümeti'nin onayına takılan kredi, köprü inşaatını bir ay durdurmuş.

Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç trafiğine kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri 17.02.2015 tarihinde 03:30-04:30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılarak deniz trafiğine açılacak.

1983 yılında Galata Deresi tehlike saçıyormuş!

1983 yılında fabrika artıkları ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan gelen tüm suyun aktığı Galata Deresi, çevresine adeta ölüm saçıyormuş. Çevre sakinleri ilgililere, önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerse de bir sonuç alamamışlar.

Burcu Esmersoy Galata'dan ev satın aldı!

İstanbul'un en eski ve en köklü semtlerinden olan tarihi Galata Kulesi'nin çevresi, ünlü isimlerin de hedefi haline geldi. Şimdilerde birçok ünlü isim, bu semtten ev almaya başladı.

Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç ve yaya trafiğine kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç ve yaya trafiğine kapatılacak. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 3 milyon 724 bin TL sermaye ile, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi'nde, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

1982 yılında Galata Köprüsü'ne turistik çarşı özelliği verilmesi önerilmiş!

1982 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün yerine yapılacak yeni köprüye ''turistik çarşı'' özelliği verilmesi önerilmiş. Köprüde 300 yakın dükkanı bulunacak köprüde, Türk el sanatları yapan ve sergileyen dükkanlar bulunacakmış.

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Sarıyer Ayazağa Mahallesi 'nde, Muarrem Budak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

1982 yılında yeni Galata Köprüsü ihale edilmiş!

1982 yılında yeni Galata Köprüsü ihale edilmiş. Köprünün proje ihalesini bir Türk firması ile İngiliz firması kazanmış. Köprü 3 milyar liraya mal olacakmış ve eski köprünün 100 metre Haliç tarafında yapılacakmış.

1981 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün kaderi belli olacakmış!

1981 yılında İstanbul Galata Köprüsü'nün yerine yenisinin yapımı çalışmalarına başlanmış. Japonlar tarafından hazırlanan 3 tip ön etüt projesinden birine karar verilirse tarihi köprü sökülecek ya da sadece yayalar için açık tutulacakmış.

urban station galata şubesi Haberi

urban station galata şubesi
Daha önce Maslak'ta şube açan ofis kafe zinciri Urban Station, Galata'da hizmet vermeye başladı. 2012 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Urban Station'da saatlik, günlük, haftalık ve aylık üyelik tipleri yer alıyor. Urban Station Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı  Çiğdem Koyutürk, Avrupa ve Ortadoğu franchise temaslarının sürdüğünü...