05 / 05 / 2024

Ürdünde eğitim

Ürdünde eğitim

2006 yılında Koray İnşaat, Ürdün Kraliyet Ailesi için, 'elit Arap çocuklarının' eğitim göreceği The King's Academy'nin kampüsünü inşa ediyormuş. İnşaat alanı 50 bin metrekareyi bulan kampüsün toplam inşaat bedeli 55 milyon dolarmış.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık komplekslerinden biri olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

ÇATIDER'den inşaat sektöründe eğitim imkanı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıracak. ÇATIDER, ‘Yapı Okulu’ ile ‘Yapı Okulu’ ile ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi 750 günde bitecek!

Giresun 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. Hastanenin 750 günde tamamlanması planlanıyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin yeni eğitim merkezi İstanbul'da!

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Erzurum’daki DAP-Çiftçi Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin finanse ettiği ve 2 yıl önce temeli atılarak inşasına başlanan Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne bağlı Çiftçi Eğitim Merkezi’nde sona gelindi.

Canpa eleman yetiştirme kapsamında eğitim çalışmalarına başladı!

Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, sektördeki istihdam sorununun çözümüne katkı yapacak kalifiye eleman yetiştirme programı kapsamında eğitim çalışmalarına başladı.

Ürdünde eğitim Haberi

Ürdünde eğitim



Kraliyet akademisini Koray yapıyor


Koray İnşaat, Ürdün Kraliyet Ailesi için, 'elit Arap çocuklarının' eğitim göreceği The King's Academy'nin kampüsünü inşa ediyor


Tebernüş Kireçci

     

     Ürdün Kraliyet Ailesi'nin bütün Arap ülkelerinden 'elitlerin' eğitim göreceği Kraliyet Akademesi'nin (Kings Academy) kampüsünü Türk inşaat şirketi Koray yapıyor.

     Başkent Amman'a 20 kilometre mesafede, 620 bin metrekare arazi üzerinde yapılan kampüsün inşaat alanı 50 bin metrekareyi buluyor.

    Şirketin bitirmek üzere olduğu Kraliyet Akademisi eylül ayında eğitime başlayacak. Koray İnşaat Genel Müdürü Murat Şamil Çapar, Ürdün'de iş yapmalarının ve kampusun hikayesini şöyle anlattı: 

    ''Ürdün'de sadece Ürdünlülerin değil Arap elitlerinin çocuklarının okuyacağı uluslararası...