08 / 05 / 2024

urfa çocuk hastanesi

urfa çocuk hastanesi

Şanlıurfa'da, grup esnaf ile mahalle sakini, 400 yataklı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

İnşaatına başlanan Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Batman Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Batman iline şehir hastanesi açılıp açılmayacağına ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin açılışı gecikti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kasım ayı sonunda bitirileceğini açıkladığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışmalar henüz tamamlanmadı.

urfa çocuk hastanesi Haberi

urfa çocuk hastanesi

Şanlıurfa'da, Atatürk Mahallesi'nde bir grup esnaf ile mahalle sakini, Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.


Atatürk Mahallesi’nde bulunan 400 yataklı Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde toplanan bir grup vatandaş, günde 2 bin civarında çocuğunun tedavi edildiği hastanenin taşınmasına tepki gösterdi. Eczacı Sinan Satış, “Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin 400, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin de 200 yatak kapasiteye sahip hastanelerdir. Bu hastanelerin taşınması durumunda 360 bin nüfusa sahip, Şanlıurfa'nın kalbi sayılan Haliliye ilçesinde hastane kalmayacaktır. Bizim istediğimiz buradaki soruna duyarlılık gösterip mevcut hastanelerin kapasitelerinin korunarak Eyyübiye ilçesindeki hastanenin ise genel bir hastane olarak halkın hizmetine sunulmasıdır” diye...