07 / 05 / 2024

urfa gençlik külliyesi

urfa gençlik külliyesi

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

urfa gençlik külliyesi Haberi

urfa gençlik külliyesi


Şanlurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde 35 bin metre kare alan üzerinde hayata geçirilen Gençlik Külliyesi inşaatını inceledi.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci gençlik külliyesiyle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:


"Eyyübiye Belediyesi olarak yaklaşık 700 bin liralık bir bedel ile bir patlatma gerçekleştirdik ve yaklaşık 35 Bin metre karelik alanı Belediyemize kazandırdık.  700 bin lira ile o patlattığımız yerde elde ettiğimiz malzeme 2 milyon değerinde kırsal mahallelerimizi çamurdan kurtarmak için bu malzemeleri orada kullandık. Şimdi bu temin ettiğimiz belediyemize kazandırdığımız 35 Bin metrekarelik alanda da projelerimizi gerçekleştiriyoruz. 3 etap olarak gerçekleşecek olan projemizin genel adı gençlik külliyesidir. Bunun içerisinde spor salonları olacaktır. Hafta sonları gençlerimizin gelip konaklayacağı kampa girecekleri bir kompleksi ilçemize...