18 / 05 / 2024

urfa kalesi göçük

urfa kalesi göçük

Tarihi Şanlıurfa Kalesi yıkıldı. Olası yeni göçüklere karşı bölgede güvenlik şeridi çekildi...

Urfa Kalesi'nin eteğinde millet bahçesi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde millet bahçesi çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kalesi'nin güney kısmında millet bahçesi inşa edecek. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'daki tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde göçük!

Şanlıurfa'da yer alan tarihi Balıklıgöl yerleşkesinde altyapı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Nisan ayı oturumları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları geçtiğimiz gün başladı. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi'nde imar raporları görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının son birleşiminde imar komisyonuna havale edilen raporlar görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Büyükşehir'den vergi uyarısı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesine hizmet veren ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler için düzenlenen yapılandırma bir çok vatandaşın taleplerine göre taksitlendirilerek devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 bütçe görüşmelerini Kasım ayı oturumlarında gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri tamamladı, 2016 Yılı bütçesi 20 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin tek tek oylamasıyla gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bütçe görüşmeleri başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının 1. birleşimi gerçekleştirildi, meclis toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri ve 2016 bütçe planını anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den ücretsiz dış cephe kaplaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için pilot bölge olarak seçtiği Tekel Caddesi’nde binaların dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Urfa Kalesi kazı çalışmaları 3 milyon TL'ye mal olacak!

Başkan Celalettin Güvenç ve beraberinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Gencer ile Urfa Kalesi eteklerinde incelemelerde bulundu, sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

urfa kalesi göçük Haberi

urfa kalesi göçük


Tarihi Şanlıurfa Kalesi Cuma namazı esnasında yıkıldı. İhbar üzerine gelen itfaiye, olası yeni göçüklere karşı tedbir amacıyla güvenlik şeridi çekti. Kalabalığı olay yerinden uzaklaştıran görevliler, can kaybı olmadığını belirtti. Şanlıurfa kalesi Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak...