29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 bütçe görüşmelerini Kasım ayı oturumlarında gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri tamamladı, 2016 Yılı bütçesi 20 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin tek tek oylamasıyla gerçekleştirildi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 bütçe görüşmelerini Kasım ayı oturumlarında gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri tamamladı. Şanlıurfa'da yapılacak olan projeler ve hizmetlerin de görüşüldüğü 2016 Yılı bütçesi 20 gün süren oturumların ardından meclis üyelerinin tek tek oylamasıyla gerçekleştirildi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa'ya hizmet etmek amacıyla belirlenen 683 Milyon 686 Bin 521 Türk Lirası yapılacak hizmetlere göre belirlendi.


Bütçe görüşmelerinin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Kaytan, bütçe görüşmelerin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.


2016 yılının Şanlıurfa'da her konuda hizmet yılı olacağının altını çizen Başkan Vekili Kaytan, "İlçe Belediyelerinin bütçeleriyle ilgili görüşme sağladık. Büyükşehir Belediyemizin bütçesini meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte gündeme aldık. Büyükşehir Belediyesi yetkililerimizle birlikte Şanlıurfa'nın sorunlarını burada masaya yatırdık. Yol ağı, çevre düzenlemesi, itfaiye ve temizlik konularıyla ilgili görüşme sağlayarak sorunun yaşandığı yerde düzeltmeye gidilmesi için çalışmaların başlatılması gerektiği belirledik. Bütün sorunların giderilmesi için bir bütçe oluşturduk ve bu bütçenin oluşmasından dolayı bütün Bürokrat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 683 Milyon 686 bin 521 Türk Lirası olarak belirledik" dedi.


ŞANLIURFA İÇİN EK KAYNAK BULACAĞIZ.


Şanlıurfa'nın sorunlarını bertaraf etmek için daha çok kaynak bulmalarının gerektiğinin altını çizen Başkan Vekili Kaytan, "Gayretli çalışkan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. İnşallah sorunlarımızı merkezi hükümete taşıyarak Şanlıurfa'nın geleceği için ek bütçelerin gelmesi için gayret sergileyecekler. 2016 Yılının bütçesinin Şanlıurfa'mıza hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön