13 / 05 / 2024

urfa pazar yatırımları

urfa pazar yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yapımına başladığı semt pazarı inşaatlarında sona gelindi. Kısa bir süre sonra hizmet verecek olan pazarlar, bölgelerinde büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı 'konut' yatırımlarıdır!

TSKB Gayrimenkul genel müdürü Makbule Yönel Maya Türkiye’deki fırsatlar ve sektörün yabancı yatırımcılar için çekiciliği hakkındaki fikirlerini belirtti. Maya, "Türkiye Gayrimenkul sektörünün en önemli alt pazarı hiç kuşkusuz “konut” yatırımlarıdır." dedi

İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de ofis yatırımlarını artırdı!

ANADOLU Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi ile "Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi" adlı rapor hazırladı. Raporda yeni yatırımların farklı alt merkezlere doğru kaymaya başladığı vurgulandı..

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne yapılan yatırımlar devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Cumartesi ve pazar gününü Erciyes'te geçirenlerin bilançosu 60 bin kişi olarak açıklandı.

urfa pazar yatırımları Haberi

urfa pazar yatırımları


Şanlıurfa'da vizyonel projeleri teker teker hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi,  Haziran ayında Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Halfeti, Suruç ve Viranşehir’de yapımına başladığı semt pazarlarında kısa sürede sona gelirken Bozova, Hilvan ve Siverek’te ise yapılacak ihalenin ardından inşaat çalışmalarına başlıyor.


İlçelerin modern bir kimliğe bürünmesi adına başlatılan projeler kapsamında, ilçe ayrımı yapılmaksızın yürütülen çalışmalar kapsamında dağınık ve günü birlik pazar kültürünü daha organize bir görünümle tekrar canlandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kuracağı semt pazarları ile ilçelerde oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olacak.


İLKİ HALİLİYE'DE YAPILMIŞTI


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesindeki Devteşti Mahallesinde hizmete sunmuştu. Yaklaşık olarak 300 geçici tezgahın kurulacağı ve pazarın olmadığı günlerde ise ücretsiz otopark olarak hizmet verecek olan modern semt pazarını Haliliye'de görüntü kirliliğinin...