03 / 05 / 2024

urfa yolu gıda ihtisas OSB

urfa yolu gıda ihtisas OSB

Güneydoğu’nun en önemli şehirlerinden biri olan Diyarbakır’dan yatırım daveti var. Bu kapsamda ilk adımı Diyarbakır Valiliği atıyor. İlk aşamada Diyarbakır kökenli olan yurt içi ve yurt dışında iş yapan işadamları şehre davet edilecek.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İyem Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Elektronik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İyem Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Elektronik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan İyem tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Pegatek İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegatek İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çakar, Metin Çakar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Arnavutköy, Hadımköy Yolu'nda kuruldu.

Atasoyu Turizm Gıda İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Atasoyu Turizm Gıda İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Fatma Atasoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Şanlıurfa Caddesi'nde kuruldu.

Şah İnsan Kaynakları Danışmanlık Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şah İnsan Kaynakları Danışmanlık Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şahveli Batmaz Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Koy Yolu Sokak'ta kuruldu.

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "Türkiye, tarımda dünyada 11'ncilikten 7'nciliğe geldi, Avrupa' da İtalya'yı, Fransa'yı solladık ve Avrupa'da birinci konuma geldik" dedi...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi açıldı!

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi, Akay Tambulut tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Sarıkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Büyükada, Maden Mahallesi'nde kuruldu

urfa yolu gıda ihtisas OSB Haberi

urfa yolu gıda ihtisas OSB

Güneydoğu’nun en önemli şehirlerinden olan Diyarbakır’dan Türkiye geneline yatırım çağrısı geldi. Hem valilik hem de oda ve borsa başkanları yatırımcıları şehre davet etti. Bu kapsamda ilk adımı Diyarbakır Valiliği atıyor. İlk aşamada Diyarbakır kökenli olan yurt içi ve yurt dışında iş yapan işadamları şehre davet edilecek. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, şehrin yatırım potansiyelinin bir kez daha hatırlatılacağını belirterek, “Memleketlerine yatırım yapmaları konusunda talepte bulunmak için bir çağrımız olacak. Şu an isimler konusunda tespitler noktasında bazı çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda bunu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Telefonla davet edeceğiz. Bir günlük program olacak” dedi. Yabancı yatırımcılardan nabız tutmak için ön görüşme yapanların olduğunu dile getiren Aksoy “Henüz yatırım aşamasına gelmiş değil. Weber kimyasal yapışkan inşaat malzemeleri üreten bir firma onların bazı çalışmaları...