12 / 05 / 2024

ürgüp ihale ilanları

ürgüp ihale ilanları

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Ürgüp'te yer alan arsayı 13 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Ürgüp Belediyesi bir adet arsa satışa çıkardı!

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı tarafından bir adet arsanın satılacağı duyuruldu. Arsaya ilişkin tüm bilgiler belli olurken, 15 Kasım’da satış için ihale düzenlenecek.

Arsa alıp ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak bu ilde konut imarlı arsa satacak!

Yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 142 bin TL bedelle konut imarlı arsa satacak.

Ürgüp Belediyesi 3 bin metrekarelik arsa satacak! 

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 40 metrekare olara belirtildi.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp TOKİ’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Ürgüp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Ürgüp TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Ürgüp TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Ürgüp Belediyesi 5 taksitle arsa satacak!

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Duayeri Mahallesi Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere müjde! Milli Emlak o ilde arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL'ye arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

ürgüp ihale ilanları Haberi

ürgüp ihale ilanları

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Ürgüp'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İLAN ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
MADDE 1 - İHALE KONUSU, İHALE ŞEKLİ, YERİ VE SAATİ
Mülkiyeti belediyemize ait olup aşağıdaki tabloda tapu bilgileri ile nitelikleri belirtilen taşınmaz belediyemiz meclisinin 04.10.2019 tarih ve 2019/59 sayılı kararı ve Kapadokya Alan Başkanlığının 15.02.2021 tarih ve E-28251036-165.99-5547 sayılı satış onayına istinaden 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca açık artırma suretiyle ve özel şartnamesi hükümleri dahilinde satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.
İhale 23.06.2021 Çarşamba Günü saat 15:00’de Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.
SATIŞI YAPILACAK OLAN TAŞINMAZ

MADDE 2-İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI
2886 ve 4734 Sayılı Devlet İhale Kanunlarına göre yasaklı olmamak.
Daha önce Belediyemizce yapılan ihalelere girip de...