30 / 04 / 2024

Ürgüp TOKİ Konutların kurası çekildi mi

Ürgüp TOKİ Konutların kurası çekildi mi

Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi, çift Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Nevşehir Ürgüp TOKİ’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Ürgüp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Ürgüp TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Ürgüp TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

Ürgüp'te arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi!

Nevşehir Ürgüp'te Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi.

Çeşme'deki TOKİ konutlarının satış bedellerindeki artış meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere TOKİ konutlarının satış bedellerindeki artışı, projenin hedef kitlesini ve fiyatların revize edilip edilmeyeceğini sordu..

Edirne Lalapaşa'da TOKİ konutlarının çevresi değişiyor!

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah,TOKİ konutlarının çevresinde düzenleme çalışmalarının başladığını belirtildi.

Ürgüp TOKİ Konutların kurası çekildi mi Haberi

Ürgüp TOKİ Konutların kurası çekildi mi


Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi. Ürgüp Emlak Konut Site yönetim ofisine gelen çift, Ürgüp'te böylesine bir sitenin oluşmasında öncülük ettikleri için Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.


Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da TOKİ'nin kuruluş aşamalarını anlatarak, "Çok emek verdik. Emeklerimize değdi. Ürgüp'e ve Ürgüplüye bir konuttan çok daha fazlasını, bir yaşam alanını kazandırdık. Güle güle sağlıkla otursunlar. Vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluk herşeye değer." dedi.


Çekilen kur'a sonucu kendilerine C-1 / 8 nolu blok 2. kat 9 nolu dairenin çıktığını ifade eden Öksüz ailesi, Almanya'dan izne geldiklerinde rahatça oturabilecekleri bir konut sahibi oldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.


Emlak Konut Ürgüp Site Yönetim Ofisinden edinilen bilgilere göre 2 gün...