15 / 05 / 2024

urla arazi kamulaştırma

urla arazi kamulaştırma

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çeşme ve Urla’da acil kamulaştırma kararı alınan arazilerin bir bölümündeki kamulaştırma işleminden vazgeçildi...

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı mecliste!

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla alınan acele kamulaştırma kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Çeşme ve Urla ilçeleri sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arazi toplulaştırma maliyetleri azaltıyor!

Arazi toplulaştırma projeleri ile kamulaştırma maliyetleri yüzde 90 oranında azalıyor. Arazi toplulaştırması ile parseller büyüyor, tarım teknikleri ve sulama metotlarının uygulanması kolaylaşıyor.

Beşiktaş Belediyesi kamulaştırma bedelini ödemediği için icralık oldu!

Beşiktaş Belediyesi, arazi kamulaştırma bedelini ödemediği gerekçesiyle icralık oldu. İcra memurları belediye binasında tespitlerde bulundu.

Nevşehir'de kamulaştırma bedellerinin ödenmesine başlanıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, konut ve arazi hak sahiplerine kamulaştırma bedellerinin ödenmesine başlanıyor.

Kamulaştırma kararı Susurluk'taki arazi fiyatlarını artırdı!

İstanbul-İzmir otobanı için Resmi Gazete’de yayınlanan ’acele kamulaştırma’ kararı üzerine Balıkesir’in Susurluk ilçesinde arazi fiyatları tavan yaptı.

Tavşanlı - Simav karayolu kamulaştırma bedelleri ne zaman ödenecek?

Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarında kamulaştırma bedellerinin arazi sahiplerine Eylül ayında ödeneceğini söyledi. İşte açıklama...

1992 yılında Vahdettin Köşkü'nün kamulaştırma bedeli 119 milyar 748 milyon lira!

1990 yılında Cumhurbaşkanı Özal'ın talimatıyla Konukevi olarak kullanılmak üzere 64 milyar liraya kamulaştırılan, 65 dönüm arazi içindeki Vahdettin Köşkü'nün kamulaştırma bedeli 1992 yılında, mahkeme tarafından 119 milyar 748 milyona yükseltilmiş.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2014'te 147 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Çoğu zaman "arazi satın almak" zorunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında 147 milyon liralık kamulaştırma yaptı. Başkan Kocaoğlu döneminde ödenen toplam kamulaştırma bedeli ise 1.1 milyar liraya ulaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin son 11 yıldaki kamulaştırma çalışmaları!

Çoğu zaman “arazi satın almak” zorunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında 147 milyon liralık kamulaştırma yaptı. Başkan Kocaoğlu döneminde ödenen toplam kamulaştırma bedeli ise 1.1 milyar liraya ulaştı.

İnebeyli Göleti projesinin kamulaştırma işlemleri başlıyor!

İnebeyli Göleti projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

urla arazi kamulaştırma Haberi

urla arazi kamulaştırma

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla kullanılması için acele kamulaştırma kararı alınmıştı. 

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; 511 parsel araziden Alaşar Ovası'nı kapsayan 26'sının kamulaştırma işleminden vazgeçildi. Urla Zeytineli Köyü'nde DİSK'in arazisinin de bulunduğu 4 milyon metrekarelik alanın kamulaştırılması tepkilere sebep olmuştu.

Zeytineli'ndeki 26 ayrı taşınmazın kamulaştırılması kararı iptal edilirken, Çeşme'deki arazilere ilişkin karar ise yürürlükten kaldırılmadı. Turizm Bakanı Mehmet Ersoy bölgeye dev turizm merkezi yapılacağını duyurmuştu. 25 Ocak'ta Urla Zeytineli Köyü'nde 333 parsel, Çeşme Alaçatı'da ise 178 parsel arazi kamulaştırılmıştı.

Çeşme Turizm Projesi’ne ilişkin yeni karar!

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı...