29 / 04 / 2024

Urla depremleri

Urla depremleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 06.58'de merkez üssü Urla İzmir olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı 17,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Urla'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Urla ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 17,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Urla Hacılar Koyu'ndaki SİT ikilemli!

Urla Hacılar Koyu'ndaki villaların bulunduğu alanın SİT derecesiyle ilgili davada karar beklenirken, Şehir Plancıları Odası'nın raporu ve fotoğraflar bölgedeki SIT ikilemini ortaya çıkardı.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Sevilla Kekliktepe Villaları Urla'da yükseliyor!

Dsgnart Mimarlık ve A. Han Peyzaj Mimarlık ofisi tarafından özenle yapımına başlanan 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları İzmir'in yükselen değeri Urla'da hayata geçiriliyor...

Urla'daki villalar değerlendi!

İzmir'in Urla'nın başına talih kuşu kondu. Hollyvvood'un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt ile ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ilçede villa aldığı iddiası üzerine fiyatlar ikiye katlandı. Emiakçılar 400 bin liralık arsanın 750 bin liraya çıktığın

Cristiano Ronaldo yaz tatilini Urla'dan aldığı evde geçirecek!

DÜNYANIN en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun da İzmir’in Urla ilçesinde villa aldığı, yaz tatilinde bu eve geleceği öne sürüldü.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti Urla'da ev fiyatlarını artırdı!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı. Yöre halkı ünlü çiftin yolunu gözlerken, bölgedeki ev fiyatları da bir anda yükseldi.

Angelina Jolie'nin Urla'dan ev alması bölgede heyecan yarattı!

Magazin dünyasında "Brangelina" olarak da bilinen, dünyanın en gözde çiftlerinden, Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin İtalyan bir emlak şirketi aracılığıyla 2,6 milyon dolara Urla'da yazlık satın aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, Urla'daki emlak fiyatlarını artırdı!

Hollywood'un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 2.6 milyon dolara Urla'da villa aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı. Çiftin Urla'dan villa alması bölgede emlak fiyatlarını artırdı.

İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin Urla'daki evi!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı; yöre halkını heyecan sardı.

Cristiano Ronaldo Urla'dan villa alacak!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Cristiano Ronaldo İzmir Urla'dan ev mi alıyor?

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Urla'dan ev aldı!

Angelina Jolie ye Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Urla depremleri Haberi

Urla depremleri


İzmir'in Urla ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 06.58'de merkez üssü Urla İzmir olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı 17,6 kilometre derinlikte gerçekleşti. Saat 07.00'da ise 3,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana...