16 / 05 / 2024

Urla Yassıcaada tesislerine giriş ücretli mi

Urla Yassıcaada tesislerine giriş ücretli mi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla’daki Yassıcaada tesisleri sezonu açtı. Popülaritesi her yıl biraz daha artan Yassıcaada, sezonun daha ilk hafta sonunda büyük ilgi gördü.

TMMOB'tan Urla Villaları için yapılan imar planına iptal davası!

TMMOB İzmir'deki Urla Villaları'nın bulunduğu alanın SİT derecesinin düşürülmesinin iptali davası sürerken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı imar planının, ’Kaçak olarak yapılan villaları yasallaştırmak amaçlı olduğu iddia etti..

Urla villaları özel planı tartışılıyor!

Urla’da tartışmalı villaların olduğu arazinin imar planının değiştirilmesi tartışma başlattı. Sivil toplum örgütlerinin, arazideki sit derecesinin düşürülmesine karşı açtığı davada bilirkişi heyetinin yeni atandığı öğrenildi.

Urla Villaları imar planına iptal davası açılacak!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Urla İlçesi'ndeki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

Urla Villaları'na yasal rötuş iddiası!

Geçen sene kamuoyunda gündeme gelen Urla ilçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu’ndaki villalar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı..

Urla villaları SİT'ten çıktı!

İzmir'in Urla İlçesi Zeytineli Köyü Hacılar Koyu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların da bulunduğu evler için yeni bir gelişme ortaya çıktı

Urla Demircili Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Urla ilçesinde Çalık Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti’ye ait “Demircili Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

İzmir Urla'da 122 bin metrekarelik alanın imar planı askıda!

İzmir Urla Zeytineli Mahallesi'nde 122 bin 470 metrekarelik alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Sulama tesislerine 11.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''DSİ Genel Müdürlüğü sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım ile tarihi bir rekora imza attı'' dedi.

Kamu sosyal tesislerine ilişkin tebliğ tam metni!

Kamu sosyal tesislerine ilişkin tebliğ, 15 Ocak 2015 tarihinde 29237 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. Tebliğ, kamu sosyal tesisleri ile ilgili usul ve esasları düzenliyor...

Urla RES projesine durdurma kararı!

İzmir’in Urla ilçesine bağlı Ovacık köyünde, yapılması planlanan Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) için ormanlık alanda yapılan ağaç kesimine karşı köylüler protesto gösterilerine başlamıştı..

Urla'daki RES için flaş karar!

İzmir'in Urla İlçesi'ne bağlı Ovacık Köyü'nde, Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) projesi için ormanlık alanda ağaç kesimine gidilince protestolara başlayan köylüler için Danıştay'dan, köylüleri sevindiren çifte haber geldi

İzmir Urla'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Urla'da bulunan 105,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Urla İcra Dairesi tarafından 12 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Urla villaları takipsizlik kararına itiraz!

İzmir Barosu, 25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu fezlekelerinde de adı geçen Urla Zeytineli Köyü Hacılar Koyu'ndaki villarla ilgili verilen takipsizlik kararına itiraz etti, dava açılmasını istedi.

Urla Yassıcaada tesislerine giriş ücretli mi Haberi

Urla Yassıcaada tesislerine giriş ücretli mi


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla’daki Yassıcaada tesisleri sezonu açtı. Popülaritesi her yıl biraz daha artan Yassıcaada, sezonun daha ilk hafta sonunda büyük ilgi gördü. Günübirlik tatilin merkezi, 8 Eylül’e kadar İzmirlileri Ege’nin mavi sularıyla buluşturacak. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin günübirlik tatil merkezi Yassıcaada, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik tatil yapmak isteyen İzmirlilerin ilk adresi olmaya aday. Gidiş-dönüş vapur seferleri için sadece 15 TL ödeyen tatilciler, sezonun ilk haftasında tertemiz 400 metrelik kumsalı ve aktiviteleriyle tatil köylerini aratmayan Yassıcada adaya akın etti. Kimi su kaydırağından kayarak heyecan yaşadı kimi kumsalda uzanarak güneşin tadını çıkardı. Her geçen yıl müdavimleri artan adaya bu yıl yurtdışından gelenler de vardı. Türkiye’ye tatile geldiklerini belirten gurbetçi aileler, vapur...