03 / 05 / 2024

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gülhan tarafından kuruldu.

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Önder tarafından kuruldu.

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çamlıca tarafından kuruldu.

Asb Orman Ürünleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Orman Ürünleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertakuş tarafından kuruldu.

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu. 

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Paşa tarafından kuruldu.

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Alan tarafından kuruldu.

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat a)İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento,kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla,taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b) Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı,halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. c) Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı,...