11 / 05 / 2024

US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan

US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan

İzmirli strateji odaklı iletişim tasarımı şirketi US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe markalaşmanın önemine dikkat çekti.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

O ildeki arsalar satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 2 adet arsa satışa çıkarıldı. İhale açık ya da kapalı usül olarak artırma usulüyle gerçekleşecek.

Binance'ten dev satın alım!

ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, varlıklarını 1,02 milyar dolara kripto para borsası Binance'in ABD'deki alt şirketi Binance.US'e satacağını açıkladı.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Tuğba Us Yirmibeşoğlu tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! 20 yıllığına kiraya verilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, ormanlık alanların park olarak 20 yılı bulan sürelerde kiralık olarak işletilmesini sağlayacak. Resmi Gazete'de yayınlanan Orman Parkları yönetmeliğine göre kapalı teklif usülüyle ihale edilecek.

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bogdan-Marıus Ilıe, Doına D. Dragan ve Eray Özdal ortaklığında kuruldu.

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Kreatif Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Müzeyyen Evli tarafından kuruldu.

Ünlü para uzmanından kripto para uyarısı! 25 tanesinden 5 tanesi güvenli sakın emanet etmeyin

Alman ekonomist Michael Gassner, kripto para piyasasıyla ilgili kritik uyarılar yaptı. İslami kripto paraların başarı hikayesi ortaya koyamadığına dikkat çeken Gasner, 25 adet kripto paradan sadece 5 tanesinin ayakta kaldığına işaret etti. Hile ve usülsüzlükleri ifşa etti.

US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan Haberi

US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan

İzmirli strateji odaklı iletişim tasarımı şirketi US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe markalaşmanın önemine dikkat çekti.

Şirketlerin satışlarını artırmak için birbirinden farklı, özgün içerik ve fikirler ortaya koyduklarını kaydeden US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan, özellikle inşaat sektöründe bu ivmenin daha da hızlandığına dikkat çekti. Son dönemde gayrimenkul markalaştırma konusunda ciddi atılımlar yapıldığını dile getiren Umut Saçan, "Türkiye'deki ilk yatırımlarını yapmaya hazırlanan Fransız Reliance Red şirketi ile çözüm ortaklığı yapıyoruz. US Brainworks olarak, Kazakistan'da tamamlanan Grandium projesinin yanı sıra; DRC Grup'a ait olan Türkiye'nin ilk aidatsız ve kira garantili sitesi Coordinat Bornova markasının da yaratıcısıyız. Sektörde eksikliği hissedilen iletişim sorunlarına yaratıcı fikirlerle çözüm üreten US Brainworks, satış ve mimarlık şirketlerinin de desteklediği bir isim...