28 / 04 / 2024

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.



Temalı eğlence sektörünün lideri Outdoor Factory, merkezi ABD’de bulunan L3DFX kreatif stüdyosu ile ortaklığını açıkladı.  Outdoor Factory ve L3DFX ortaklığı, iki markanın temalı eğlence parkları, turistik alanlar, su parkları, oteller, havaalanları, alışveriş merkezleri ve belediyeler gibi kamusal alanlardan oluşan global müşteri kitlesine sektörün anahtar teslim çözümlerini sunmaya hazırlanıyor.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleri ile dünya çapında büyük başarılara imza atan Outdoor Factory, 2010 yılından beri tasarım ve uygulama konusunda sektörün önde gelen şirketlerinin başında geliyor.

Outdoor Factory ve L3DFX Ortağı Barbara Tunca, 2023 yılının ilk çeyreğinde beşten fazla proje tasarlayacaklarını ve yine 2023 yılı içerisinde dört yeni müzeyi hayata geçireceklerini söyledi. Tunca, Outdoor Factory'nin 200 kişilik ve L3DFX'in 45 kişilik uluslararası ekiplerinin birbirlerini tamamlayarak mükemmel iş disiplinleriyle birlikte büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

2013 yılında kurulan L3DFX ise,  Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World, Coney Island, Palace Entertainment, Six Flags, Inc., NFL, MLB gibi ünlü markalara çok kapsamlı projeler geliştirerek hizmet veriyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön