12 / 05 / 2024

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.



L3DFX Başkanı Paul Ciesiun, iki marka arasındaki sinerjinin, ilham veren olağanüstü müşteri deneyimleri yaratma yolunda global yeteneklerini geliştireceğini söyledi. Ciesiun , temalı eğlence sektörünün lider markaları olarak Outdoor Factory ile ortak olmaktan heyecan duyduklarını ifade etti.

SEKTÖR İÇİN SINIR GÖKYÜZÜ!

L3DFX & Outdoor Factory Satış ve İş Geliştirme Şefi Emily Popovich, hizmetlerini ve tekliflerini dünya çapında genişletirken, Kuzey Amerika'daki müşterilerine beklentilerinin çok ötesinde hizmet vermek için L3DFX ile ortak olmaktan heyecan duyduklarını söyledi. “Bizim için gökyüzü gerçekten sınır ve biz daha yeni başlıyoruz." İfadelerini kullandı.

L3DFX’nin profesyonel hizmetleri ve çözümleri Outdoor Factory’nin dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine kapsamlı müşteri deneyimi sunarken, yeni pazarlarda da büyümesine de katkı sağlayacak.

Flaş karar! Paralı olduğu açıklanmıştı, satışı durduruldu

E-ticarette vatandaşların en çok şikayet ettiği konular belli oldu!

Bütün çalışanlar 1000 liralık doğal gaz yardımı alabilecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön