16 / 05 / 2024

Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayten Aydın, Fatih Eyüpoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Mahan Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahan Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli Mahmut Süleyman Baydar Tarafından kuruldu.

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Arte Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Süleyman Ekşi ortaklığında kuruldu.

Amiras Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amiras Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Erva Sındıraç  tarafından kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Kivart Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kivart Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Tekin tarafından kuruldu. 

Hdk Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdk Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkazık tarafından kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kışlıoğlu tarafından kuruldu. 

Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi
Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayten Aydın, Fatih Eyüpoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Üs Yapı Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...