05 / 07 / 2024

uşak 2014 yatırımları

uşak 2014 yatırımları

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Atapark 'ta Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeşlik İftarı "na katıldı. Zeybekci, "Nihat Zeybekci Uşak-Denizli arasındaki hizmet yarışı hızlanarak devam edecek" dedi

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Silverhome Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Kübra Gül Beyaz, Mehmet Gül, Mustafa Kubilay Gül, Salih Gül, Seda Aydın Yürütken ortaklığında kuruldu.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Turizm yatırımları hızlandırılacak!

AK Parti, 12 maddelik turizm yatırımlarıyla ilgili teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifte turizm yatırımlarının hızlandırılması gündeme getirildi.

İstanbul’a yapılan yatırımlar artacak!

17 yıllık AK Parti döneminde İstanbul’a yapılan yatırım tutarı toplamda 303 milyar 84 milyon Türk Lirası'na ulaştı. Yeni dönemde de artarak sürecek yatırımlar arasında Kanal İstanbul ve şehir hastaneleri gibi bir çok prestijli projeler de bulunuyor.

uşak 2014 yatırımları Haberi

uşak 2014 yatırımları


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Atapark'ta Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeşlik İftarı"nda katıldı. Program öncesi vatandaşlarla sohbet eden Zeybekci, ramazanlarını kutladı. Kur-an'ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, Sema gösterisi sunuldu.


Zeybekci, Uşak Belediye başkanına her türlü desteği sağladıklarını, belediye başkanının verdiği her sözün arkasında olduklarını bildirdi. 


Bundan sonra İzmir'e gidenlerin Uşak'tan geçerken sağına soluna bakmaktan kendini alamayacağını dile getiren Zeybekci "Uşak yatırımlarla herkesin parmak ısırıp örnek gösterdiği bir kent olacak. Uşak-Denizli arasındaki hizmet yarışı hızlanarak devam edecek" ifadesini kullandı.


Konuşmasının ardından partililerle ve protokolle bir araya gelen Zeybekci, daha sonra kentten ayrıldı.


"Kardeşlik İftarı"na Uşak Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, AK...