03 / 05 / 2024

Uşak altyapı

Uşak altyapı

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Uşak'ta kanalizasyon kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Uşak'ta kanalizasyon kazısı sırasında göçük meydana geldi. Banaz'da kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak altyapı Haberi

Uşak altyapı

Son yıllarda yapılan projelerle adeta çehresi değişen Uşak, bölgenin en hızlı değişim gösteren şehirlerin başında yer alıyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla sağlam temeller üzerine yeniden kurulan şehir, kentsel dönüşüm projeleri, yeni yaşam alanları, çevre düzenlemeleri ile modern bir yapıya kavuşuyor. Gelişen pek çok kentte olduğu gibi giderek artan trafik sorununa da çözüm arayan Uşak’ı trafik sorunundan kurtaracak battı-çıktı projeleri de arka arkaya hayata geçiyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, önemli kavşak noktalarına sahip şehirde, yol yapımı ve çevre düzenlemeleri ile trafik meselesinin sorun olmaktan çıkacağını belirterek devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kentin yepyeni bir görünüme kavuşacağını ifade etti.


Modern şehri güçlü bir altyapının üstüne kuracağız

Şehre büyük yarar sağlayacak Kent Park Projesi gibi mega projelerin güçlü bir altyapı ile...