10 / 05 / 2024

uşak apart yatırımı 2015

uşak apart yatırımı 2015

Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Ne altın ne de dolar elinde 1 tane bile bu yatırım aracı olan havalara uçacak! 

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Ne altın ne dolar ne de euro! 2 ay sonra uçuyor! Buna yatırım yapan 2 ay sonra köşeyi dönecek

Fed'in açıkladığı son tutanakların ardından piyasalarda hareketlilikler başladı. 2 ay sonra; ne altın, ne dolar ne de euro. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

uşak apart yatırımı 2015 Haberi

uşak apart yatırımı 2015

Apart Daireler Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi. 


Rüyam Yaman; "Bu yeni gözde yatırım sektöründe yapıp satana, alana ve kiralayana kadar herkesin kazandığı yeni bir ticari karlılık doğmuştur. Apart daireler talep doğrultusunda genelde üniversiteli öğrencilerin kalabileceği yaşam alanları olarak dizayn ediliyor. Eşyalı yada boş olarak en az iki öğrenci tarafından kiralanıp masrafların ikiye bölünmesi ile öğrencilere cazip geldiği kadar, kiraya veren apart sahiplerinin de normal daire fiyatının yarısına almış oldukları apart daireleri kira olarak da normal 3+1 dairelerin yaklaşık iki katı bir fiyat ile kiraya vererek apartlarını kendi kira geliri ile kısa sürede...