23 / 07 / 2024

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Denizli Acıpayam'daki deprem tespit çalışmaları meclis gündeminde!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen depremler sonrası yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Mersin Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM'de!

Mersin ili Anamur ilçesinde bulunan Alaaddin Ak Camii'nin yenilenme çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Mithatpaşa’ya değer katacak projede çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Altgeçidi üzerinde oluşturduğu, meydan projesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları Haberi

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları


CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Yalım "Uşak ili ve Denizli arasında yapımı süren karayolunun Uşak ili sınırları içerisinde olan kısım ile alakalı gerek yapım gerekse hak mağduriyetleri bulunmaktadır." diyerek 4 soru sordu.


Yalım'ın soruları


1. Uşak-Denizli karayolu çalışmaları ne zaman başlamıştır? Bu tarihe kadar gelinen son durum nedir?


2. Yapımı süren ve başlamayan kısımlar ile alakalı kamulaştırılan arazilerin hak sahipleri taraflarına bir bilgi verilmediğini beyan etmekdir?


3. Kamulaştırılan araziler ile ilgili ödemesi yapılan bir istimlak bulunmakta mıdır?


4. Ödeme yapılması planlanan arazi sahipleri ile ilgili bir liste mevcut mudur? Mevcut ise bu bilgi tarafımıza verilmesi...