02 / 05 / 2024

Uşak gayrimenkul talepleri

Uşak gayrimenkul talepleri

İç Batı Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden biri olan Uşak’ta, Kemal Öz, Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi konut anlamında en fazla talep gören bölgeler arasında yer alıyor.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 22 Ocak 2019 olarak belirlendi.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Uşak Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Merkez Bozkuş Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Uşak Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan işyeri depo ve akaryakıt istasyonu vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 15 milyon TL sermaye bedeli ile satışa çıkarılıyor. 

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul müzayedesi rekoru Uşak'ta kırıldı!

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan Uşak kentsel dönüşüm alanındaki dükkanlar için açık artırma düzenledi. 12 saat süren çık artırma yarışı ile bir rekora imza atıldı.

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

ÖİB Uşak Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Uşak Merkez ilçesi, Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 1 milyon 325 bin TL ile HTH Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den geldi.

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Haziran ayında kiralar en çok Uşak'ta yükseldi!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Raporda kiraların en çok Uşak'ta yükseldiği kaydedildi.

Uşak gayrimenkul talepleri Haberi

Uşak gayrimenkul talepleri

50 metrekare büyüklüğündeki bir dükkanı şehrin ana bulvarında alabilmenin bedeli ortalama 1.500.000 TL civarında. İç Batı Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden biri olan Uşak’ta, Kemal Öz, Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi konut anlamında en fazla talep gören bölgeler arasında yer alıyor. Yalnızca bir bulvar ile birbirinden ayrılan Kemal Öz ve Cumhuriyet Mahallelerinde ise yükselen konutlar alıcısıyla aynı hızla buluşuyor.


Fiyatların geçtiğimiz yıla oranla yüzde 15 yükseldiğine dikkat çeken Altın Emlak Uşak Temsilcisi Ergün Özdemir, Kemal Öz ve Cumhuriyet Mahallelerinde metrekare fiyatlarının 1500 TL ile 1800 TL arasında değiştiğini belirterek, aynı daire özelliklerinin Fatih Mahallesi’nde 1300 TL ile 1500 TL aralığında olduğunu söyledi.


Sanayii Arsalarına Talep Yoğun

Fatih Mahallesi’nin en önemli özelliğinin burada bulunan arsaların sorunsuz olduğunu vurgulayan Altın Emlak Uşak Temsilcisi Ergün Özdemir...