06 / 05 / 2024

uşak ihale ilanları

uşak ihale ilanları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 22 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Uşak'ta 15 milyon TL'ye satılık 5 işyeri ve akaryakıt istasyonu!

Uşak Belediyesi, Merkez Kurtuluş Mahallesi'ndeki 5 işyeri ile Fatih Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Uşak Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Uşak Belediyesi tarafından Merkez Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 5 işyeri ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

TOKİ’den Uşak Banaz’a yöresel mimaride 137 konut!

TOKİ tarafından Uşak’ın Banaz İlçesi 31 Ağustos Mahallesi’nde hayata geçirilen 137 konut için ihale yapıldı.

Uşak'ta 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Uşak Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsanın ihale bedeli 3 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Uşak'ta 12 jeotermal alan ihale edilecek!

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Uşak kamu hizmet binası 10 Ağustos'ta ihale edilecek!

Artan nüfusu ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen Uşak'ta kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. ihale edilen 11 Emniyet Müdürlüğü binası yapını işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Uşak'ta icradan 9 milyon TL'ye satılık fabrika!

Uşak 2.İcra Dairesi tarafından Uşak Merkez İlçesi Beylerhan Köyü'nde bulunan fabrika binası 9 milyon 188 bin 506 TL bedelle açık artırma usulüyle 28 Ağustos günü ihale edilecek.

uşak ihale ilanları Haberi

uşak ihale ilanları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Uşak ili, Banaz ilçesindeki arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 64020100062 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 829,00 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 829,00 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 293 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 29...