18 / 05 / 2024

uşak ikinci etap kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman

uşak ikinci etap kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman

Uşak Belediyesi' nin kentin imaj projeleri arasında yer alan ve kentin kaderini değiştirecek projeler arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmaları devam ediyor...

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri sona eriyor!

797 adet iş yerinin bulunduğuTOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap 16.03.2018 kura sonuçları öğrenme!

TOKİ Uşak Eşme 2. Etap projesinde yer alan 511 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

TOKİ Uşak'taki 797 iş yerini teslim ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle Uşak Merkez 2.Etap 797 İşyeri Projesi'nde teslimlere başlıyor. 

TOKİ Uşak projesindeki dükkanlar satışta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Uşak Merkez 1. ve 2. etap kentsel yenileme alanında açık artırmaya sunulan 397 adet iş yerinin tanıtım ofisinin açılışı yapıldı.

TOKİ Uşak Eşme 511 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak İli Eşme İlçesi 2. Etap 511 Adet Konut, 6 Dükkanlı 1 Adet Ticaret ve 8 Derslikli İlköğretim Okulu (MEB 2004-45) İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Uşak Eşme'ye 511 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Uşak Eşme'de yeni projeye imza atıyor. Uşak Eşme TOKİ Evleri 2. etap projesi toplam 511 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ'den Uşak Eşme 2.Etap'a 511 yeni konut!

TOKİ Uşak İli, Eşme İlçesi 2. Etap 511 adet konut, 6 dükkanlı 1 adet ticaret ve 8 derslikli İlköğretim Okulu (MEB 2004-45) inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Çatalca Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Martı Sokağın bulunduğu yerde oluşturulan Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları da başladı.

Muğla ikinci etap TOKİ projesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "TOKİ Başkanımız ikinci etap TOKİ'lerin ihalesinin yapılacağı tarihin önümüzdeki hafta çarşamba günü belli olacağı bilgisini bizlerle paylaştı" dedi.

uşak ikinci etap kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman Haberi

uşak ikinci etap kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman


Uşak Belediyesi kentin imaj projeleri arasında yer alan ve kentin kaderini değiştirecek projeler arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Birinci etap çalışmalarının bitmesinin akabinde ikinci etap ihalesi için de hazırlıklarını sürdüren Uşak Belediyesi konu ile ilgili olarak Ankara temaslarını sürdürüyor. Gerek TOKİ Başkanlığı gerekse ilgili kurumlar ile görüşmeler neticesinde süreç daha da hızlanıyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan projenin en iyi noktalara gelmesi için var gücü ile çalıştıklarını dile getirdi. 


Projede somut adımların atılması için Ankara ziyaretlerini önemsediklerini anlatan Erdoğan, " Belediyemiz başından beri kentsel dönüşüm ile imaj değişimi için yoğun çaba sarf etmektedir. Bu kapsamda en iyi noktalara geldiğimizi ifade edebilirim. Bizim kentsel dönüşüm için verdiğimi çaba projenin somutlaşmasını sağladı. Şimdi...