01 / 05 / 2024

Uşak konut satış verileri

Uşak konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol yaptığı açıklamada, "Uşak'ta 5 bin 492 konutun satış sonucu el değiştirdiğini" ifade etti.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Uşak'ta 19.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

​​​​​​​Uşak 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak ili, Merkez ilçesi, Emirfakı Köyü, Aktaş Köyü ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan üç gayrimenkulleri toplam 19 milyon 664 bin 91 TL'ye icradan satıyor...

2019'u 1 milyonun üzerinde konut satışıyla kapatırız!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Son çeyrekle toparlanma sürecine giren inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2019'u 1 milyonun üzerinde konut satışı ile tamamlayacağız. Bu olumlu tablonun 2020 için de iyi bir başlangıç olacak" dedi...

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 49 azaldı!

Türkiye’de 2019 yılı Haziran ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48,6 düşerek 61 bin 355 oldu. Doğu Karadeniz'de ise konut satışları yüzde 48,9 azalarak bin 698 oldu.

Uşak konut satış verileri Haberi

Uşak konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol açıklamasında, 2016 yılında Uşak'ın, ülkemizde en fazla konut satışı ve ipotekli konut satışı yapılan 47. il konumundadır" dedi. Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol açıklamasına ise şu şekilde devam etti; "Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) verileri kullanılarak, 2013 yılından itibaren konut satış istatistikleri, tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde il düzeyinde üretilmeye başlanmıştır." şeklinde konuştu. 



1...