02 / 05 / 2024

Uşak satılık gayrimenkul

Uşak satılık gayrimenkul

İç Batı Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden biri olan Uşak’ta, Kemal Öz, Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi konut anlamında en fazla talep gören bölgeler arasında yer alıyor.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Başakşehir'de 116.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 116 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Başakşehir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan Başak Mahallesi, 5. Etap'taki gayrimenkulü satışa sunuyor. Gayrimenkul 8 milyon TL'den satılıyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire!

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Evleri Başakşehir'de konutlar Ekim 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Evleri satılık!

Başakşehir Nidapark Evleri projesinde satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Başakşehir Nidapark Evleri'nde teslimler Ekim 2017 yılında yapılıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Uşak satılık gayrimenkul Haberi

Uşak satılık gayrimenkul

50 metrekare büyüklüğündeki bir dükkanı şehrin ana bulvarında alabilmenin bedeli ortalama 1.500.000 TL civarında. İç Batı Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden biri olan Uşak’ta, Kemal Öz, Cumhuriyet ve Fatih Mahallesi konut anlamında en fazla talep gören bölgeler arasında yer alıyor. Yalnızca bir bulvar ile birbirinden ayrılan Kemal Öz ve Cumhuriyet Mahallelerinde ise yükselen konutlar alıcısıyla aynı hızla buluşuyor.


Fiyatların geçtiğimiz yıla oranla yüzde 15 yükseldiğine dikkat çeken Altın Emlak Uşak Temsilcisi Ergün Özdemir, Kemal Öz ve Cumhuriyet Mahallelerinde metrekare fiyatlarının 1500 TL ile 1800 TL arasında değiştiğini belirterek, aynı daire özelliklerinin Fatih Mahallesi’nde 1300 TL ile 1500 TL aralığında olduğunu söyledi.


Sanayii Arsalarına Talep Yoğun

Fatih Mahallesi’nin en önemli özelliğinin burada bulunan arsaların sorunsuz olduğunu vurgulayan Altın Emlak Uşak Temsilcisi Ergün Özdemir...