30 / 04 / 2024

Uşak Seramik kısa vadeli banka kredisi borcu

Uşak Seramik kısa vadeli banka kredisi borcu

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre 28.699.945,00 TL kısa vadeli banka kredisi borcunu kapattığını yayınladı.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

ŞOK Market'te elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak Seramik kısa vadeli banka kredisi borcu Haberi

Uşak Seramik kısa vadeli banka kredisi borcu

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından yapılan açıklama;


Şirketimizin 06.03.2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Tahvil İhracı bedeli şirket hesaplarımıza aktarılmış olup sağlanan bu nakit ile kısa vadeli finansal borçlar içerisindeki 28.699.945,00 TL kısa vadeli banka kredisi kapaması bugün itibariyle...