03 / 07 / 2024

uşak sivaslı yolu

uşak sivaslı yolu

Vali Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak – Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Uşak Kuzey Çevre Yolu mahallelerin imar değerini artıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin trafiğini rahatlatacak olan Kuzey Çevre Yolu'nda sona yaklaştıklarını söyledi. Cahan, "Büyük projelerimizle kentimizin imajını ve kaderini değiştirmek için çaba veriyoruz" dedi.

Uşak yatırımda hız rekoru kırdı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sezon başlamadan, 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre yolu asfaltladıklarını söyledi. Cahan, sezon sonuna kadar 200 kilometrelik asfalt yolu kente kazandıracaklarını ifade etti

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Uşak-Sivaslı yolundaki çalışmalar başlıyor!

Vali Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak – Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

uşak sivaslı yolu Haberi

uşak sivaslı yolu

Vali Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak – Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.


Karayoları 2. Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde yer alan Uşak – Sivaslı – (Denizli – Çardak) yol ayrımı yolu inşaat çalışmalarının kamulaştırma yapılamadığı için durduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “Başkanlığımda, mülk sahipleri, Karayoları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurum amirleriyle gerçekleştirildiğimiz toplantıda Uşak - Sivaslı yolundaki sorunun çözülmesi için görüş alış verişinde bulunduk. Sık sık ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının meydana geldiği, ayrıca ani sağanak yağışlarda sel baskınlarının yaşandığı bu yolda mülk sahiplerinden özveride bulunmalarını ve yol inşaatının devam etmesi için gerekli olan muvafakatnameleri vermeleri konusunda yardımcı olmalarını istedik ve talebimize olumlu cevap aldık. Mülk sahiplerimiz Galip...