28 / 04 / 2024

uşak tarihi ev restorasyonları

uşak tarihi ev restorasyonları

Uşak Belediyesi tarafından yapımına 2014 yılında başlanan ve Dokur Evi yanında yer alan tarihi evin restorasyonu sona erdi. Tarihte olduğu hali ile yeniden gün yüzüne çıkan ev vatandaşların hizmetine sunulacak.

'Uçak modu' resmen tarihe karışıyor! Avrupa Komisyonu o tarihi duyurdu!

Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcularının telefonlarını uçak moduna almalarına gerek bırakmayacak. Konu ile ilgili olarak tarih veren Avrupa Komisyonu yolculara yeni hizmetler sunulacağını duyurdu.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

TOKİ'den Uşak'a 352 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta 352 yeni konut inşa edecek.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Uşak Belediyesi'ne ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 8 milyon 700 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 22 Ocak 2019 olarak belirlendi.

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Uşak Merkez 1051 sözleşme tarihleri!

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

uşak tarihi ev restorasyonları Haberi

uşak tarihi ev restorasyonları

Uşak Belediyesi kentin kültürel değerlerinin can bulması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kentteki kültürel dokunun canlanması hedefiyle projelerine devam eden Belediye bir evin çalışmasını bitirdi. Dokur Evi yanında bulunan ve 2014 yılının ortalarında başlayan tarihi evin restorasyonu sona erdi. Tarihte olduğu hali ile yeniden gün yüzüne çıkan ev vatandaşların hizmetine sunulacak.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hedefleri doğrultusunda bir adım daha ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Kentin kültürel ve tarihi yapısı ile ilgili hassas bir çalışma içinde olduklarını aktaran Cahan,”İlimizin tarihinin ve geçmişinin en iyi şekilde yaşaması ve asırlarca dimdik ayakta kalmasını istiyoruz. Bu bizim gelecek nesile sorumluluğumuz olduğu gibi atalarımıza karşı bir görevdir. Bu nedenle görevde olduğumuz bir yıl içinde tarihi ve kültürel envanterin yaşaması ve can...