26 / 08 / 2024

uşak termal apart daireler

uşak termal apart daireler

Uşak Belediyesi jeotermal tesislerinde kalıcı bir şekilde faydalanmak isteyen ziyaretçiler için apart tesislerin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın yanı sıra yetkililer de katıldı...

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Merkezi'nde 24 apartın inşaatının sona erdiğini ve çevre düzenlemelerinin ardından açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak'ta yatırımcılar aparta yöneliyor!

Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi.

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Uşak yeni termal merkeze kavuşacak!

Uşak'ın Banaz ilçesinde atıl durumdaki Hamamboğazı Termal Turizm Alanının, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı.

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

uşak termal apart daireler Haberi

uşak termal apart daireler


Uşak Belediyesi jeotermal tesislerinde kalıcı bir şekilde faydalanmak isteyen ziyaretçiler için apart tesislerin açılış töreni gerçekleştirildi.


Törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz ve Önder Yıldız, Uşak Belediyesi daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, Şehit Aileleri Derneği üyeleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ali Erdoğan yaptı. Jeotermalde bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Erdoğan, " Termal suyumuzu bulduktan sonra aşama aşama çalışmalarımıza başladık. Önce tesisleşme ile başladığımız çalışmalarımızda sonra vatandaşlarımızın kalıcı bir şekilde kalmasını hedefledik. Bu bağlamda apartlarımızın ilk etabını bitirdik. 18 adet ilk etap apartlarımız tamamıyla tüm konforun düşünüldüğü bir yapıdadır. İnanıyoruz ki diğer etaplar ile birlikte jeotermalde cazibe merkezi olacağız” dedi.


Tesise gösterilen ilginin gelecekteki ip uçlarını...