06 / 05 / 2024

uşaklıgil apartmanı bağdat caddesi

uşaklıgil apartmanı bağdat caddesi

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil 3206 ada 14 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Akiş GYO, Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store kapatıldı!

Aralık 2012'deki açılışı olay olan ve Nisan 2014'te saldırıya uğrayarak yakılan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki GS Store, zarar ettiği için kapatıldı.

Damat Şam ve Bağdat'ta mağaza açacak!

Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Bunlar arasında Şam ve Bağdat da bulunuyor.

Bağdat Caddesi'ndeki yıkımlar devam ediyor!

Kentsel dönüşüm uygulamaları nedeni ile ortaya çıkan sorunlar gün geçtikçe artıyor. Kadıköy Bağdat Caddesi şu sıralar tam bir şantiye görünümünde. Bölgede bulunan işyerlerine ise peşi sıra yıkım kararları tebliğ ediliyor.

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı'nı yenileyecek!

Akiş GYO, Beymen'le yepyeni bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Bağdat Caddesi üzerindeki Uşaklıgil Apartmanı, Beymen'in ihtiyaçları doğrultusunda yeniden hayata geçip 5 katlı müstakil bir bina olarak hizmet verecek.

uşaklıgil apartmanı bağdat caddesi Haberi

uşaklıgil apartmanı bağdat caddesi

Akiş GYO,  Beymen’le yepyeni bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Bağdat Caddesi üzerinde yer alan Uşaklıgil Apartmanı, Beymen’in ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda yeniden hayata geçirilecek ve 5 katlı müstakil bir bina olarak hizmet vermeye başlayacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor. 


İşbirliği ile bilgi vermek üzere düzenlenen basın buluşmasında bir konuşma yapan Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ.Gökşin Durusoy  “AVM yatırımlarımıza alternatif bir yaklaşımla adım attığımız cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Uşaklıgil Apartmanı’nı Beymen için dünya standartlarındaki mimari yaklaşımımızla yepyeni bir kimliğe kavuşturacağız” dedi. Türkiye’de GYO’lar arasında bir ilk olarak Akiş’in cadde mağazacılığına yatırım yaptığını söyleyen Durusoy “Cadde mağazacılığına yatırım yaparken hedefimiz sektörde sürdürülebilir, yenilikçi çalışmalara imza atmaktı....