18 / 05 / 2024

Uşakta tarihi bina çöktü 1 işçi öldü

Uşakta tarihi bina çöktü 1 işçi öldü

Uşak Garı'nın bahçesinde bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na ait tarihi binada yapılan yenileme çalışması sırasında, binanın çatısının ve bir duvarının çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

İzmir Konak'taki tarihi bina 35 milyon dolara satılıyor!

İzmir'in tarihi hanlarının en büyüklerinden biri olan Konak'taki Büyük Kardiçalı Han'ı 35 milyon dolara satılıyor.

1942 yılında İstanbul'da 1230 tarihi bina varmış! 

1942 yılında İstanbul'da 1230 tarihi binanın olduğu tespit edilmiş. Bu binaların tadilatı için harekete geçilmiş.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Dolarda nokta atışlar yapan isim bu sefer söylenmeyeni söyledi! Doların roket gibi uçacağı tarihi açıkladı!

Finans Analisti İslam Memiş gram altın için yatırımcılara son dakika açıklamalarında bulundu. Ekonomist Memiş gram altının 1550 lira olacağı tarihi verdi ve Dolar, Euro, Bitcoin için önemli açıklamalar yaptı.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Doların füze gibi uçacağı tarih belli oldu! Selçuk Geçer rakamları peş peşe açıkladı! Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Dolar/TL kurunda dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar umutla doların yükseleceği zamanı bekliyor. Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi uçacağı tarihi açıklayarak rakamları peş peşe açıkladı. Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Malatya'da 2 katlı bina çöktü!

Malatya'da 21 kişinin bulunduğu 2 katlı bina çöktü. Çökme sonrasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Kars'taki tarihi bina TÜGVA'ya tahsis edildi!

Tarihi bir binanın Türkiye Gençlik Vakfına tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü!

Pakistan Karaçi'de çok sayıda kişinin oturduğu 5 katlı bina çöktü. Çökme sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi ise yaralandı...

Uşakta tarihi bina çöktü 1 işçi öldü Haberi

Uşakta tarihi bina çöktü 1 işçi öldü


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na ait tarihi binada yapılan yenileme çalışması sırasında, binanın çatısının ve bir duvarının çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.


Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Uşak Garı'nın bahçesinde bulunan TCDD'ye ait tarihi binanın çatısı ve bir duvarı, yenileme çalışmaları sırasında çöktü. Olay sırasında binaya izolasyon malzemesi döşediği öğrenilen işçilerden Nihat Şahin (43) yıkılan duvarın altında kaldı. 


Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.


Vücudunun bir kısmı duvarın altında kalan işçinin yaşamını yitirdiği kaydedildi. 


Şahin'in enkazın altında kalan cesedini çıkartma çalışması devam...