16 / 05 / 2024

Usame Darğın

Usame Darğın

Nimetoğulları Giyim İnşaat Gıda Orman Ürünleri Temizlik Medikal İhracat İthalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Cahit Arifoğlu, Usame Darğin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Darçın kuruldu.

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışta!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks dairelerden satın almak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor.

Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüme mahkeme ‘dur’ dedi!

Üsküdar'ın Kirazlıtepe Mahallesi sakinlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açtığı dava sonucunda yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Usame Darğın Haberi

Usame Darğın
Nimetoğulları Giyim İnşaat Gıda Orman Ürünleri Temizlik Medikal İhracat İthalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Cahit Arifoğlu, Usame Darğın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. Nimetoğulları Giyim İnşaat Gıda Orman Ürünleri Temizlik Medikal İhracat İthalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi 2 bin TL'lik sermayesi Usame Darğın ve 8 bin TL'lik sermayesi ise Cahit Arifoğlu'na ait.


Nimetoğulları Giyim İnşaat Gıda Orman Ürünleri Temizlik Medikal İhracat İthalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu;yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Nimetoğulları Giyim İnşaat Gıda Orman Ürünleri Temizlik Medikal İhracat İthalat Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Fatih, Hırka-i Şerif Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Yavuzselim Apartmanı,...