06 / 05 / 2024

Uşar Kardeşler adres

Uşar Kardeşler adres

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Anne babası ölenler dikkat! Miras paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arası miras paylaşımı ve miras sorgulama 2024...

Miras paylaşımı çoğu zaman aileler arasında anlaşmazlıklara neden oluyor. Peki miras paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arası miras paylaşımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Artun Kardeşler Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Artun Kardeşler Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te Sinan Artun tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Kardeşler arasında çok büyük bir sorunlara yol açan miras paylaşımına dair ayrıntılar merak ediliyor. Peki, kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır? İşte miras paylaşımına dair tüm merak edilenler...

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında tapu devri masrafı bu yıl ne kadar? İşte ödenmesi gereken masraflar!

Kardeşler arasında tapu devri işlemi bağış ya da satış yöntemiyle gerçekleştirilebiliyor. Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcıdan belirli oranda harç ödemesi tahsil ediliyor. Peki, Kardeşler arasında tapu devri masrafı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de Bayram Şale tarafından kuruldu.

Uşar Kardeşler adres Haberi

Uşar Kardeşler adres

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Şirketi konusu:
ULAŞIM 1-Her türlü yat,kotra,marina,deniz otobüsü,şilep,tanker,yolcu vapuru, uçak, içi, minibüs ile taşımacılık,tır gibi,deniz,kara hava araçları ile şehir içi yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak,işletmek, işlettirmek kiralamak, kiraya vermek. 2-Kara,deniz,hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını sularını akaryakıtlarını yedek parçalarını aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını donanım ihtiyaçlarını temin etmek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her nevi kara,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 4-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır satar kiralar kiraya verir. 5-Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla kamu...