05 / 05 / 2024

Üsküdar dönüşüm projesi

Üsküdar dönüşüm projesi

Üsküdar kapsamlı bir dönüşüme giriyor. Mevcut yapılarının bir kısmı yorgun olan ilçe, orijinal dokusu değiştirilmeden sil baştan yenilenecek. Otoparklı binalarla hem trafik rahatlayacak hem de daha geniş yeşil alanlar yer alacak.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla yapılacak.

TOKİ'nin Sarıkamış kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Sarıkamış'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konut yapılacak.

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Üsküdar dönüşüm projesi Haberi

Üsküdar dönüşüm projesi


İstanbul’un tarihe açılan kapısı Üsküdar kapsamlı bir dönüşüme giriyor. Mevcut yapılarının bir kısmı yorgun olan ilçe, orijinal dokusu değiştirilmeden sil baştan yenilenecek. Otoparklı binalarla hem trafik rahatlayacak hem de daha geniş yeşil alanlar yer alacak.


TRT mikrofonlarına konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın merkez bölgelerindeki bina stoğunun oldukça yorgun olduğunu ve yapılacak Kentsel Dönüşüm projeleri ile bu binaların tarihi dokuları bozulmadan yenileceğini belirtti.


Yerinde dönüşüm mantığı ile hareket edip insanların yerinden yurdundan olmadan kendi mekanlarında kalmalarını sağlayarak dönüşümü gerçekleştireceklerini belirten Hilmi Türkmen, park alanlarının da artırılacağını vurguladı.


Otoparksız projeler kesinlikle taviz vermeyeceklerini açıklayan Hilmi Türkmen, site yerleşimini de kabul etmediklerini söyledi. Mahallelerin mistik havasını ve komşuluk hukuku her daim devam ettirmek istediklerini de sözlerine ekledi.



Üsküdar Belediyesi


Haber İstanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı:


İstanbul'un tarihe...