17 / 05 / 2024

Üsküdar Emporia İstanbul ödeme şekilleri

Üsküdar Emporia İstanbul ödeme şekilleri

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 3 ilçedeki taşınmazlarını satıyor!

İstanbul'un Üsküdar Belediyesi, İstanbul’daki toplamda 17 milyon 486 bin 516 TL değerindeki taşınmazlarını satışa sundu. Şehrin en hareketli ve işlek caddelerinden olan Bağdat Caddesi üzerindeki taşınmaza 9 milyon 178 bin 500 TL isteniyor.

Üsküdar Belediyesi'nden 11,3 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi İstanbul Kandilli'deki bin 887 metrekarelik arsayı 11 milyon 323 bin 20 TL'ye satışa çıkardı. İşte satış ilanı.

Üsküdar Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul, Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar Çengelköy'de bulunan 3 arsanın satışı 5 milyon 324 bin 650 TL'ye 2 Nisan 2015 Perşembe günü kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Üsküdar Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul, Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar Çengelköy'de bulunan 694,64 metrekare arsanın satışı 3 milyon 473 bin 200 TL'ye 2 Nisan 2015 Perşembe günü kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesinde yapılacak olan Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar Altunizade'de 59.9 milyon TL'lik otel ihalesi!

Abdullahağa Vakfı'na ait Üsküdar Altunizade'deki 17 bin 920 metrekarelik arsa, otel yapılmak üzere 59 milyon 942 bin TL bedelle inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıldı. Arsa İstanbul Şehir Üniversitesi'nin karşısında kalıyor...

Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi ne durumda?

2014 yılının başında duyurulan Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi'nin bitiş tarihi henüz belirlenmedi.

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

İstanbul Üsküdar'da park ve iki adet zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 18 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan park ve iki adet zeminaltı otoparkı intifa hakkı karşılığı ihale ediyor. 30 yıl süre işletilmesi için ihale edilen taşınmazların ihalesinin takribi yatırım maliyeti 24 milyon 468 b

Üsküdar Validebağ Öğretmenler Devlet Hastanesi açılıyor!

Üsküdar Validebağ Öğretmenler Devlet Hastanesi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak Olası bir depremde yüksek derecede risk taşıması nedeniyle İstanbul Valiliği, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (IPKB) tarafından güçlendirme kapsamına alındı..

Üsküdar Emporia İstanbul ödeme şekilleri Haberi

Üsküdar Emporia İstanbul ödeme şekilleri

Emporia İstanbul Evleri AKS Yapı imzasıyla Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede konut teslimlerinin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.



İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselen Emporia İstanbul Evleri ikisi yatay ikisi ise dikey konseptte olmak üzere 4 bloktan oluşuyor. Proje 536 adet daireden meydana geliyor.



Konut alacaklara bayram indirimi yapılacak Ümraniye Emporia İstanbul'da home office daireler 356 bin TL'den başlıyor.


Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!


Emporia İstanbul  Evleri''nde kampanya kapsamında bayrama kadar daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedelleri, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Projede konutlar için yapılacak diğer ödemelerde  ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor.


Adres: Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi No:61/B 34775 – Ümraniye / İSTANBUL

Tel: 0 216 290 09 99

Web:...