17 / 05 / 2024

Üsküdar hayvan hastanesi

Üsküdar hayvan hastanesi

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Yıldırım: "Hayvan Hastanesi, hayvan sağlığı alanımızın bir atölyesidir. Mesleki teknik eğitimde en iyi öğrenme şekli yaparak, yaşayarak ve gerçek iş ortamanda öğrenmedir" dedi.

Üsküdar Belediyesi, Medipol Hastanesi'nin plansız kalan inşaatını durdurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarını iptal ettirdiği ve arazisi plansız kalan Medipol Hastanesi'nin inşaatını da Üsküdar Belediyesi durdurdu.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Üsküdar Validebağ Öğretmenler Devlet Hastanesi açılıyor!

Üsküdar Validebağ Öğretmenler Devlet Hastanesi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak Olası bir depremde yüksek derecede risk taşıması nedeniyle İstanbul Valiliği, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (IPKB) tarafından güçlendirme kapsamına alındı..

Üsküdar Belediyesi'nden sokak kedilerine 10 yıldızlı otel!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Türkmen, hayvan severlerin sokak hayvanları ve sağlanan barınak hizmetleriyle ilgili sorularına sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Üsküdar Zeynep Kamil Hastenesi 1933 yılında açılmış!

25 Temuz 1933 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi 25 Temmuz 1933 yılında açılmış. Hastanenin 1933 yılında iki tane uzman doktoru varmış.

Üsküdar'da Hayvan Hastanesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Yıldırım: "Hayvan Hastanesi, hayvan sağlığı alanımızın bir atölyesidir. Mesleki teknik eğitimde en iyi öğrenme şekli yaparak, yaşayarak ve gerçek iş ortamanda öğrenmedir" dedi.

Üsküdar Haydarpaşa Numune Hastanesi önü zeminaltı otopark yapım işi!

Üsküdar Haydarpaşa Numune Hastanesi önü zeminaltı otopark ve bağlantı yolları inşaatı yapım işi için ihale yapılacak...

Üsküdar Üniversitesi'nde, Deprem Konferansı yapılacak!

Türk Japon Dostluk Derneği organizasyonunda ve Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde “Depremin Etkileri ve Depreme Karşı Alınacak Önlemler” konulu konferans düzenlenecektir...

Üsküdar'daki 35 odalı misafirhaneyi SGK satılığa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi aracılığıyla Üsküdar'da bulunan 35 oda 74 yatak kapasiteli misafirhanesi satıyor...

Eryapı Üsküdar Evleri'nde 110 bin liraya 3+1!

Eskişehir Üsküdar Vadi Evleri'nde fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

Üsküdar yükselmeye karşı emsalle korunacak!

Üsküdar’ın Belediye Başkanı Kara “En az 2 bin metrekarelik alanları birleştirip bize müracaat edenlere, en fazla 3 emsalle izin veriyoruz” dedi...

Üsküdar hayvan hastanesi Haberi

Üsküdar hayvan hastanesi

Selimiye Veteriner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesinde faaliyet göterecek Hayvan Hastanesi açıldı.


Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan hastanenin açılışına, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Yıldırım, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güleç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Açılışta konuşan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Yıldırım, ülkemizde eğitimin iki boyutu bulunduğunu, bunlardan birinin mesleki, diğerinin de genel eğitim olduğunu anlattı.


Mesleki eğitimin, genel eğitimin tamamlayıcısı ve ayrılmaz unsuru olduğunu kaydeden Yıldırım, bu okuldajs mesleki eğitimin, genel eğitimden farklı özellikleri ve görevleri bulunduğunu belirtti.


Her iki eğitim kategorisinde de temel amaçlarını, iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmek olarak aktaran Yıldırım, şöyle konuştu: 


"Yükseköğretimi gözardı edemeyiz. Okullarımızın da öğrencilerimizi yükseköğretime hazırlama tedbirleri var....