30 / 04 / 2024

üsküdar Kısıklı Muhtarlığı

üsküdar Kısıklı Muhtarlığı

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kısıklı Mahallesi Muhtarlığı’nın açılışı gerçekleşti.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar Ferah Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ferah Mahallesi, 2461 ada, 5 parsel ( Eski: 1, 2, 3, 4 ) ve kısmen tescil dışı alan ile Kısıklı Mahallesi, 38 ada, 75 parsel ve 38 ada, 72 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar!

Lale Kısıklı Konakları'nda lansmana özel fırsatlar 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan brunch ile tanıtılacak...

üsküdar Kısıklı Muhtarlığı Haberi

üsküdar Kısıklı Muhtarlığı


Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak yenilenen Kısıklı Mahallesi Muhtarlığı’nın açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katıldığı törenle gerçekleştirildi.   Açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Muhtarlar Birliği Başkanı Kenan Birinci, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, muhtarlar ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.   Açılışta konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Biz Üsküdar’da millete hizmet eden kurumların vatandaşa hizmet verirken kalitesini artırabileceği ortamlarda çalışsın istiyoruz. Bu anlamda 33 mahallemizin tamamına yakınında muhtarlık binalarımızın bazılarını yeniledik bazılarını yeniden yaptık. Kısıklı mahallemizin muhtarlık binası da eski bir binaydı. Yenileme çalışmasından sonra doğrusu güzel bir bina oldu. Bu çalışmalar vatandaşa...