29 / 04 / 2024

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Firma: Summa Turizm Yatırımcılığı

Proje: Kısıklı Park

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 



Sahip olduğu 34 senelik sektör tecrübesiyle toplamda dört kıtadaki 14 ülkede projeler yürüten Summa Turizm Yatırımcılığı, İstanbul Boğazı ve şehir manzarasına hâkim konumda yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çeken  Kısıklı Park  Projesi’ni görücüye çıkardı.

Kısıklı Park’ın lansmanı, Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Meriç Kibar ve projenin mimarı CA2O Architects Kurucusu Yüksek Mimar Aybala Öz’ün katılımıyla bugün Hilton İstanbul Maslak Hotel’de yapıldı.

Merakla beklenen lansmanda ilk sözü alan Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın, Summa’nın 1989 yılında Ankara’daki Atakule Projesi’nin yaratıcısı merhum Mete Bora tarafından kurulduğunu, 1990 yılından itibaren yurt dışı taahhüt projelerine Türkmenistan ile başlayıp Rusya Federasyonu, Moldova, Romanya’da faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada faaliyetlerin 2007 yılı itibarıyla Libya’dan tüm Afrika kıtasına yayıldığını dile getiren Okan Sargın, şöyle konuştu: “Aralarında Senegal, Ruanda, Benin, Nijer, Ekvator Ginesi, Sierra Leon, Venezuela gibi farklı coğrafyalarda yer alan toplamda 12 ülkede oteller, ofis binaları, kongre merkezleri, stadyumlar, kapalı spor sahaları, havaalanları, hastaneler ve benzeri yüze yakın projeyi anahtar teslim şeklinde tamamladık. Summa’nın Türkiye’deki projelerine örnek olarak Bodrum Yalıkavak Marina ve Hilton İstanbul Maslak Otel projesini gösterebiliriz. Bugün için işletmesini de yapmış olduğumuz 3 havaalanı, 4 otel, 1 alışveriş merkezi ve 1 hastane gibi büyük yatırım projelerin dışında yurt dışında birçok konut projesine imza atarak bu sektörde ismimizi duyurduk. Şu anda halen yurt dışında süren 1 havaalanı, 1 otel ve 2 AVM yatırımımızla da büyümeyi sürdürüyoruz"

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

KISIKLI PARK PROJESİ SUMMA'NIN DEĞERLERİNİ YANSITIYOR

“Kısıklı Park, sahip olmuş olduğumuz değerleri en iyi biçimde yansıtan projelerimizden bir tanesi… Modern aile konseptini benimseyen Kısıklı Park, bölgesel değerlere saygı gösterirken, çağdaş mimari ve sosyal donatılarla zenginleştirilmiş bir yaşam alanı da sunuyor” diye konuşan Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın, projeye dair şöyle konuştu: “Toplamda 18 dönüm arazimiz üzerinde yükselen ve inşaat aşamasında yüzde 60 oranına ulaşmış olduğumuz Kısıklı Park, yalnızca bir konut projesi değil, aynı zamanda kaliteli yaşam standartları, çevresel duyarlılık ve sosyal sorumluluk anlayışımızı bir buluşturarak yaşam tarzını yeniden tanımlayan bir deneyimi simgeliyor. Şehrin ritmini yakalayan, sürdürülebilir ve çağdaş bir yaşam alanı sunmuş olduğumuz Kısıklı Park, bize göre yatırımcısına büyük bir kazanç vadediyor. Toplamda 200 milyon dolar değere sahip bu projede çevresel etkiyi en aza indirmek için bir dizi enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik öğeleri de bulunuyor. Mega kent İstanbul’un yükselen yıldızı olmaya aday Kısıklı Park projesi, geniş sosyal donatıları, yeşil alanları ve çeşitli ulaşım olanakları ile yalnızca bir konut projesi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzını temsil ediyor. İnsanların daha iyi bir yaşam sürmelerine olanak sağlayan projeler hayata geçirmek, yalnızca yapı inşa etmekle kalmayıp ayrıca topluluklarımıza ve çevremize değer katma taahhüdümüzü yerine getirmek. Summa olarak Sürdürülebilir ve sosyal sorumluluk odaklı projelerimizle insanlarımızın yaşam kalitesini artırmak, çevremize katkıda bulunmak ve toplumumuza yarar sağlamak için çalışıyoruz.”

AİLE YAPISINA UYGUN

Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Meriç Kibar da açıklamasında Kısıklı Park’ın bölgesine değer katan simge projelerden olacağını söyledi.
 
Meriç Kibar söz konusu proje ile ilgili olarak projeyle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Tamamı Summa’ya ait olan toplam 18 dönüm arazi üzerine kurulan Kısıklı Park, hemen yanı başındaki yemyeşil korusu, sahip olmuş olduğu sosyal donatılar, blokları çevreleyen peyzajı ve arkasında uzanan Çamlıca ormanlarıyla oldukça dikkat çeken bir proje. Kısıklı Park projesinde, 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar balkonları, terasları, bahçe ve çatı dubleksleriyle farklı ihtiyaçlara uygun 177 adet konut bulunuyor. Söz konusu bölgenin mimari sistematiğine uygun, doğallığın ön plana çıkartıldığı bir mimari konsept içinde, doğal taş cephe sistemi ve aile yapısına uygun geniş balkonlarıyla inşa etmiş olduğumuz Kısıklı Park’ta squash salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini golf, kapsamlı bir fitness alanı, kapalı ve açık basket sahası, çocuk kulübü, seyir terasları ve dinlenme alanları ve projeye özel 5 bin 50 metrekarelik korusuyla benzersiz bir yaşam alanı sunuyoruz. Ayrıca, konut tiplerine göre daire başına 3 adede ulaşabilen kapalı otopark alanı da sağlıyoruz. Günümüzde hayatın sadece daire içinde değil, ortak alanlarda ve sosyal donatılarda da mutluluk ve huzur içinde yaşanabileceğinden yola çıkarak Kısıklı Park projesini tasarladık, tamamlandığı zaman da tüm vaatlerini yaşatan bir proje olacak.”

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!


YALIN İŞLEVEL VE DİNAMİK MİMARİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Kısıklı Park projesinin mimarı CA2O Architects Kurucusu Yüksek Mimar Aybala Öz, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeye dair şöyle konuştu: “Kısıklı semti, konum olarak kentin merkezinde bulunuyor ve Boğaz hattını tepeden gören bir açıklığa sahip… Söz konusu projenin ana fikri;  yapının, topografyasındaki dinamizmi sayesinde şehir ve boğaz siluetine hâkim bir biçimde yerleşebilmesi üzerine kurularak her bir konut biriminin şehir, boğaz, koru veya iç peyzaj panoramasına yönelecek bir aks doğrultusunda hayata geçirilmesi sağlanıyor. Yalın, işlevsel ve dinamik bir tasarım diline sahip olan Kısıklı Park'ta, kullanılmış olan tüm renkler, dokular ve malzemeler de mimari yaklaşımın bir uzantısı… Söz konusu projenin ritmik cephesi de farklı yaşam biçimlerine göre çeşitlendirilmiş konut planlarının cepheye bir yansımasını da ifade ediyor. Benzer biçimde konut birimlerinin büyüklükleri de farklı yasam tarzlarına hitap ediyor. Kısıklı Park projesinde bulunan koru, peyzaj tasarımına referans olurken sosyal alanlar da peyzajın devamı olacak şekilde kurgulanıyor. Otopark katları da aynı biçimde toprak altında kalarak, site içinde tamamen peyzaj ve yaya erişimini özellikli kılıyor. Yer aldığı doğal ve yapılı çevreyle anlamlı bir ilişki kuran Kısıklı Park projesi, gerek yerleşim kurgusu gerek kendi içerisinde oluşturduğu ortak alanlar ve peyzaj mimarisiyle bölge için referans bir proje olma niteliği de taşıyor.”

KONFORLU ALANLAR

Kısıklı Park projesinde dengeli bir yaşam biçimi için günümüz dünyasıyla uyumlu konforlu alanlar oluşturulmak istenirken söz konusu projede Siemens, Lineadecor, Hans Grohe, Eczacıbaşı-Vitra, Raynaers, Fraenkische ve Samsung gibi markalarla iş birliğine gidildi. 

YÜZDE 10 İNDİRİM 

Kısıklı Park projesinde lansman sürecine özel olarak yüzde 10 indirim yapılıyor. Projedeki daire fiyatları, 16 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Kişiselleştirilmiş ödeme imkânlarına ek olarak anlaşmalı bankalar aracılığıyla finansman alternatifleri sunulan Kısıklı Park projesinin 2024 yılı Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 
 

Toya Park Topkapı ön talep topluyor! Yeni proje!

Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı! Yeni proje!

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!


projeye sor



Geri Dön